Anca Serea a intrat în scandal cu fanii după ce s-a pozat pe stradă! “Îți poți imagina viața cu 9 oameni închiși într-o casă, deja de 11 zile?”

Publicat: 24 Mar. 2020, 10:00 Vedete

Anca Serea, mamă a 6 copii, scandal cu fanii, după ce a postat o imagine în care apare afară, îmbracată în pijamale, lângă o bicicletă! Vedeta a fost luată în colimator de mai mulți internauți după ce au văzut că s-a pozat în aer liber, deși îi îndemna pe toți să stea în case, având în vedere situația virusului Covid – 19.

Anca Serea: „Îți poți imagina viața cu 9 oameni închiși intr-o casă deja de 11 zile?”

Nici bine n-a apucat să posteze imaginea cu ea, îmbrăcată în pijamale, pe stradă, că fanii au și început să o tragă la răspundere.

“Recunoscătoare! Pentru că sunt sănătoasă și alături de mine îi am pe cei pe care-i iubesc! Nu este ușor pentru nimeni, dar încerc să prețuiesc altfel timpul zilele astea și să-l transform în clipe frumoase de care sunt sigură că ne vom aminti peste ani. Cu siguranță vom vedea viața cu alti ochi după tot ce trăim acum…”, este mesajul postat de Anca Serea în dreptul imaginii cu ea.

“Îndemnul de la autorități este să stăm în casă nu în fața ei, până la urmă ești liberă să faci cum vrei, dar nu uita că ești un model pentru mulți și atunci vor face și ei la fel! Te rog, măcar, nu mai posta!”, i-a scris un internaut.

Anca Serea, scandal cu fanii

“Ai dreptate în mare parte (dar să nu devenim paranoici, te rog frumos, exagerările nu fac bine nimănui). Locuim într-un complex de case și ieșim destul de des în curtea noastră, în părculețul din curte, în fața casei… și tot așa! Îți poți imagina viața cu 9 oameni închiși intr-o casă deja de 11 zile?”, i-a raspuns Anca imediat.

“Gata cu autoizolarea?”, este comentariul lăsat de alt fan, pe pagina ei.

“Sunt în fața casei noastre! Totul ok?”, i-a răspuns vedeta.

“Anca, în perioada asta, ai bunul simț să stai în banca ta. Sunt mame cu 6 copii, în două camere sau în una. Ce naibii te afișezi în lux și pe lângă casă, în casa ta mare (foarte bine), în fața celor care viețuiesc 10 persoane în două camere? Băi, vedetele lui pește, voi ați auzit de smerenie? Ipocriți ce sunteți. Stați acolo în luxul vostru și încetați să vă mai faceți reclamă în perioada asta, nesimțiților”, i-a scris un alt internaut nervos.

Anca Serea, certată de fani ca a ieșit din casă

“Îmi pare tare rău că gândești așa… să fii sănătoasă și înțeleaptă! Pupici. Cât despre limbajul tău, nu este chiar elegant pentru o doamnă ca tine, am dreptate, nu?”, este răspunsul Ancăi.

“Te rog să dai la o parte un pic limbajul meu, și vezi dacă înțelegi ceva din ce am scris. Sănătate la toată lumea!”, i-a răspuns din nou internautul supărat, căreia Anca i-a scris din nou: “Eu nu dau “la o parte” nimic… dar nici polemici nu fac cu tine, îmi pare rău!”.

Atunci stai în casă…. Virusul se plimbă cu lumea care circulă… STAI ÎN CASĂ, vă apucă pe toti acum sportul, fă sport în casă”, este un alt comentariu lasat de altă persoană.

“Sunt în fața casei, cred că poți observa asta cu ușurință!!!!”, a scris din nou Anca.

“Atât timp cât stai în curtea ta, nu văd problema, important e că nu ieșiti în stradă… eu văd o stradă”, a mai scris și altă persoană.

“Nu se transmite prin aer, nu e nimeni pe lângă ea”, a fost răspunsul altui internaut.

“Voi nu ați înțeles că trebuie să STAȚI ÎN CASĂ, nu pe străzi, eu trăiesc  în Italia, Lombardia mai exact, ieri, aici, au murit 480 de persoane, văd că e greu de înțeles pentru unii. Ia dicționarul și vezi ce înseamnă carantină. Nu e vacanță”, a conchis un alt fan aflat în Italia.

Capturi: Instagram Anca Serea

Publicat: 24 Mar. 2020, 10:00 Vedete
Pe aceeași temă