De ce a ajuns Anca Serea la spital! ”Pentru că am avut o perioadă mai delicată…”

Publicat: 11 Feb. 2020, 08:56 Vedete

Anca Serea a ajuns la spital, pe mâinile medicilor. Din cauza gripei și virozelor care circulă de la om la om, vedeta vrea să se asigure că este în regulă.

Mamă a șase copii, Anca Serea și Adi Sînă fac tot posibilul ca aceștia să fie mereu sănătoși, fericiți și corect educați. Recent, Anca Serea povestea că micuții ei, cinci din cei șase copii, Sarah, Leah, Moise, David și Ava, se îmbolnăviseră.

Acum, Anca Serea a decis să meargă la doctor pentru a face o serie de analize.

”E important să avem grijă de sănătatea noastră! Pentru că am avut o perioadă mai delicată am decis să vin la început de an la o serie de controale periodice”, a scris Anca Serea pe social media.

La sfârșit de ianuarie, Anca Serea și Adi Sînă au mers la spital cu copiii

Cinci din cei șase copii pe care îi au se confruntă cu probleme de sănătate, fiind răciți. Sarah, Leah, Moise, David și Ava s-au îmbolnăvit. Anca Serea a postat pe rețelele de socializare în care transmite faptul că cei cinci copii au febră mare și au fost nevoiți să îi ducă la medic pentru a le prescrie un tratament. Prima care a răcit a fost Sarah, apoi Leah. Cele două fetițe au fost urmate de Moise, David și Ava.

„Situația la noi este așa: Sarah a fost prima din familie “atinsă” de această viroză,: 39 cu 2 febra, dureri mari musculare, apetit scăzut, dureri de cap, gât și tușe. Apoi Leah: cu bronșiolită și tratament adecvat unui bebeluș de 5 luni, norocul nostru e că-i f cumințică și colaborează frumos, apoi Moise cu febra ff mare 40, 2 de dimineață, deși este pe antitermice, iar de două zile și David … Ava a făcut o formă ușoară de enterocolită iar Noah #rezistă! Gânduri bune vouă, multă sănătate picilor și putere mămicilor! Greu…greu! Sunt convinsă că e doar o perioada, dar lipsa somnului…”, a fost mesajul publicat de către Anca Serea, pe Instagram.

Publicat: 11 Feb. 2020, 08:56 Vedete
Pe aceeași temă