Cum arată Mircea Solcanu la 11 ani de când s-a retras din viaţa publică. Fostul prezentator TV a rămas singur: „M-am considerat dependent de oameni”

Publicat: 17 iun. 2024, 17:58 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Cum arată Mircea Solcanu la 11 ani de când s-a retras din viaţa publică. Fostul prezentator TV a rămas singur: M-am considerat dependent de oameni

Mircea Solcanu a acceptat invitaţia lui Cătălin Măruţă, iar în cadrul podcastului său a avut prima apariţie după o lungă pauză. Fostul prezentator TV şi-a deschis sufletul şi a povestit despre viaţa lui din ultimii ani. 

Mircea Solcanu a decis să se retragă din viaţa publică în urmă cu mai bine de un deceniu. A fost prezentatorul emisiunii Poveştirile de noapte de pe Acasă TV alături de Cabral, considerată la vremea respectivă cea mai bună emisiune-tabloid. După ce a renunţat la cariera sa, a început o afacere cu care nu a avut mare succes şi din păcate s-a confruntat cu grave probleme de sănătate.

Cu ce se ocupă Mircea Solcanu în prezent

Fostul prezentator TV a dezvăluit că a fost nevoit să se reorienteze în carieră. În 2022, Mircea Solcanu a absolvit Facultatea de actorie.

„În afară de studiile mele la Facultatea Ovidius, n-am făcut mare lucru. Îmi petrec viața mai mult acasă. În ultimii ani așa am ales. Nu e vorba de însingurare. Nu mă simt singur, ca să spun așa. Mama mea este suferindă și trebuie să petrec mai mult timp aici împreună cu ea și acum și cu sora mea.

Din noiembrie mi-am petrecut timpul 24 din 24 cu ea. Am învățat în timp cum se are grijă de un om care acum este imobilizat la pat. Mai schimb pamperși, mai spăl. Mai fac de mâncare. 3-4 ore merg și la repetiții la spectacolul de licență”, a declarat Mircea Solcanu la Prima TV.

Între timp, fostul prezentator a rămas singur, căci și-a pierdut mama.

Fosta vedetă TV a rămas fără prieteni

Deși acum ani de zile era în centrul atenţiei, acum, Mircea Solcanu mărturiseşte că nu îl mai caută nimeni.

Cătălin Măruţă: Te doare sufletul câteodată că nu mai bate nimeni la ușă sau nu te mai caută nimeni?

Mircea Solcanu: Nu! Nu! Că Dumnezeu aude ce vorbesc oamenii respectivi când eu nu sunt de față. Bănuiesc că nu mai bat pentru că așa își manifestă Dumnezeu iubirea față de mine. Eu, poate, i-aș primi la fel. Că doar, Doamne iartă-mă, nu mi-au făcut nimic , și chiar dacă mi-ar fi făcut. Ce? Toate trec!

Cătălin Măruţă: Vreau să te întreb dacă e grea singurătatea.

Mircea Solcanu: Băi, e grea! Dacă cineva mi-ar fi spus să o aleg, n-aș fi ales-o niciodată în viață pentru că tot timpul m-am considerat dependent de oameni și așa. Și uite că, de fapt, mă înșelam.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Acasă La Măruță (@acasalamaruta)

Sursă foto: social media

Publicat: 17 iun. 2024, 17:58 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×