Cum arată Mario Cimarro la aproape 50 de ani! Cel mai dorit actor de telenovele nu s-a schimbat deloc!

Publicat: 04 Jun. 2020, 12:43 Vedete

Mario Cimarro a devenit cunoscut publicului din România la finalul anilor 90, când devenise unul dintre cei mai doriți actori de telenovele. 

Succesul i s-a datorat și fizicului impresionant, Mario având un par negru, lucios și lung, ochii pătrunzători, dar și un corp de invidiat.

Actorul a rămas în inima fanelor pentru interpretările de excepţe din telenovele precum ”Pisica Sălbatică”, ”Jurământul”, ”Moştenitorii” sau ”O mare de pasiune”.

Mario Cimarro s-a iubit cu Natalia Streignard

Mario Cimarro a fost căsătorit timp din 1999 până în 2006 cu nu mai puțin celebra Natalia Streignard. Însă, după acel divorț, Mario nu și-a mai găsit o femeie lângă care să își dorească să se așeze la casa lui, până în prezent când a întâlnit-o pe Broni Gregus o tânără superbă cu 21 de ani mai mică ca el.

„Vine un moment când, după ce îți cercetezi în profunzime sufletul, cauți și călătorești, vorbești privindu-te în ochi, să te oprești, să meditezi și să celebrezi, să te logodești, în special dacă ea spune da”, este mesajul pe care Mario Cimarro l-a postat alături de o imagine în care apare alături de Broni Gregus, în vârstă de 27 de ani.

Publicat: 04 Jun. 2020, 12:43 Vedete
Pe aceeași temă