Cum arăta Fuego în liceu! ”N-aș putea șterge cu buretele perioade, mai bune sau mai puțin bune!”

Publicat: 05 Jan. 2021, 15:54 Vedete

Paul Surugiu, cunoscut drept Fuego, a postat pe rețelele de socializare câteva imagini din adolescență, mai cu seamă de când era în liceu.

Fuego este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Paul Surugiu a reușit să își construiască o carieră foarte frumoasă în industria muzicală din România și este tare iubit de public. Recent, cântărețul a postat pe rețelele de socializare o serie de imagini de când acesta era în adolescență, mai cu seamă în liceu.

”E tare frumos să privești înapoi, fără nostalgie și să vezi că vremea n-a trecut fără rost! Mie îmi place să-mi aduc aminte și chiar dacă nu trăiesc din amintiri, ele fac parte din întregul meu! N-aș putea șterge cu buretele perioade, mai bune sau mai puțin bune! Sunt cum sunt azi datorită fiecărei lecții pe care am învățat-o, fiecărui om care m-a ajutat sau m-a dezamăgit! În fine, iată mai jos câteva ipostaze cu mine de la începutul anilor 90. Eram la liceu, cântam în zona Ardealului mai mult și abordam un alt gen, un pop-rock mai modern, încercând cumva să-mi găsesc drumul.

Dacă e ceva să fi rămas intact de atunci, este dragostea de a fi în fața oamenilor și bucuria mea de-a cânta! Între timp am evoluat, am schimbat genul muzical, am trecut prin etape și am reușit să-mi îndeplinesc visele. Nu râdeți prea tare, eram totuși un copil! Glumesc, pentru că de-ar fi să dau timpul înapoi, aș porni pe-același parcurs! Vă iubesc!”, este mesajul scris de Fuego în dreptul imaginilor postate pe Facebook.

E tare frumos să privești înapoi, fără nostalgie și să vezi că vremea n-a trecut fără rost! Mie îmi place să-mi aduc…

Publicată de Paul Surugiu-Fuego pe Duminică, 3 ianuarie 2021

Fuego, afectat grav de pandemie

Artiștii au fost printre cele mai afectate persoane, de când a lovit pandemia de coronavirus. Printre aceștia se numără și celebrul cântăreț Fuego care susține că îi este din ce în ce mai greu să stea departe de publicul său. Dacă la început, solistul a încercat să privească pandemia într-un mod pozitiv, ba chiar a luat-o ca pe o perioadă de relaxare, odată cu trecerea timpului și-a schimbat părerea.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 05 Jan. 2021, 15:54 Vedete
Pe aceeași temă