Fuego, destăinuiri despre familie! A vorbit despre căsătorie: „Totul stă sub semnul hazardului”

Publicat: 09 Dec. 2020, 14:34 Vedete

Paul Surugiu, alias Fuego, a vorbit despre viața de familie, despre iubire și dorințe. Artistul a discutat chiar și despre apariția unui copil în sânul familiei, însă a declarat că dorințele nu pot fi spune, căci altfel nu se vor mai îndeplini.

Unul dintre cei mai iubiți cântăreți din România, Paul Surugiu, a făcut dezvăluiri de familie și a vorbit despre căsătorie și copii.

„Dorințele nu prea se spun, pentru că mai apoi nu ajung să se îndeplinească! Îmi doresc liniște, asta e clar, indiferent cu ce vine ea și cu felul în care viața mea se va desfășura de acum înainte! Niciodată nu m-am văzut eu în vreun fel și nu mi-am setat „tablouri idilice! Totul stă sub semnul hazardului și vine la pachet cu numeroase schimbări de decor, așa cum poate nici nu mi le imaginez! Sunt un tip deschis, sincer și las viața să mă poarte pe drumul pe care ea îl are pentru mine”, a declarat Fuego pentru VIVA.

Femeia care trebuie să îi fure inima solistului nu trebuie să facă partea dintr-un ”ideal” anume și este adeptul surprizelor: „O să râzi, dar primesc tot felul de cereri de genul acesta pe Facebook. Sunt o mulțime de doamne și domni oare care se consideră ideale pentru „a-mi fura inima! Eu nu sunt omul stereotipiilor și nu cred că există un ideal în nimic.

Orice e maleabil pe lumea aceasta și viața în sine se clasează între nuanțe. N-am un prototip după care-mi ghidez viața și o las deseori să mă surprindă plăcut. Până acum a făcut-o, așa că aștept în continuare ți alte surprize pe măsură!”.

Fuego, afectat grav de pandemie

Artiștii au fost printre cele mai afectate persoane, de când a lovit pandemia de coronavirus. Printre aceștia se numără și celebrul cântăreț Fuego care susține că îi este din ce în ce mai greu să stea departe de publicul său. Dacă la început, solistul a încercat să privească pandemia într-un mod pozitiv, ba chiar a luat-o ca pe o perioadă de relaxare, odată cu trecerea timpului și-a schimbat părerea.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 09 Dec. 2020, 14:34 Vedete
Pe aceeași temă