Cum arata Florin Busuioc dupa operatie. Vedeta a revenit la PRO TV

Publicat: 11 dec. 2018, 18:19 Autor: D. C. News 3

Prezentatorul meteo de la PRO TV a revenit in studiourile televiziunii unde lucreaza si arata demential de bine.

Cum arata Florin Busuioc dupa operatie? Exceptional de bine! Vedeta tv a dat o fuga prin redactia sa unde prezinta jurnalul meteo dimineata. Colegii sai s-au bucurat enorm sa il vada, mai ales dupa cumpana grea prin care a trecut.

Florin Busuioc a fost in redactie unde a stat de vorba cu colegii. Acesta s-a fotografiat alaturi de Ovidiu Oanta, unul din reporterii PRO TV. Imaginea a fost postata de reporter pe contul sau oficial de Facebook.

Cum arata Florin Busuioc dupa operatie

Fanii lui Florin Busuioc s-au bucurat sa il vada si l-au complimentat pentru faptul ca arata mai bine. ”Doamne ajuta !!!!!! Ne bucuram sa-l vedem pe Busuioc al nostru!!!!!!!!!!”, ”Multa sanatate, Busu, fara tine stirile sant ca mancarea fara sare”, ”Cum se simte domnul Florin Busuioc? Ii doresc multă sănătate!!!”, ”Cea mai frumoasa surpriza pe ziua de astăzi!! Bafta, sănătate și multe bucurii..”, ”O,ce veste minunata si ilustrată!Vă mulțumim pentru această bucurie.??”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de vizitatorii paginii lui Ovidiu Oanță.

Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic

Cum arata Florin Busuioc dupa operatieFlorin Busuioc a suferit un infarct miocardic marţi seară, pe 6 noiembrie 2018. Durerile au aparut după un spectacol la Craiova, fiind transportat la Spitalul de Urgenţă din oraş pentru o intervenţie chirurgicală. Operaţia la care a fost supus actorul a fost finalizată cu succes.

Florin Busuioc a primit o veste extrem de proasta. Actorul va trebui sa faca sacrificii mariFlorin Busuioc, 56 de ani, s-a plâns în jurul orei 21:30 că se simte rău şi ca nu mai poate să respire. A vrut să iasă la aer, dar nu a putut şi s-a aşezat. Loredana Chimoiu, corespondentul Observator la Craiova, a dezvăluit, miercuri de dimineaţă, detalii despre momentele de după ce actorului i s-a făcut rău.

„Operaţia a fost o reuşită, i s-a montat un stent şi acum pacientul este în afara oricărui pericol. În legătură cu celelalte detalii, familia nu îmi permite să dau nicio declaraţie. Important este, însă, că totul s-a terminat cu bine”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Publicat: 11 dec. 2018, 18:19 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă