Cum arată fetița adoptată de Dana Nălbaru și Dragoș Bucur! Se afla pe lista copiilor nedoriți

Publicat: 25 apr. 2023, 14:10 Autor: Camelia Vedete

Cum arată fetița adoptată de Dana Nălbaru și Dragoș Bucur! Se afla pe lista copiilor nedoriți.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt căsătoriți de 17 ani și au împreună trei copii minunați, dintre care doi biologici: Sofia (16 ani) şi Kadri (7 ani), și o fetiță adoptată, pe nume Roxana India, în vârstă de 10 ani. Micuța se afla pe lista copiilor pe care nimeni nu-i voia.

Cum arată fetița adoptată de Dana Nălbaru și Dragoș Bucur!

„A fost o dorinţă veche, dinainte de a-l avea pe Kadri (n.r. băiețelul lor). Ne-am dorit să facem un real bine. Am simţit nevoia să salvez viaţa cuiva, oricât de lipsit de modestie sună lucrul ăsta Am accesat lista copiilor greu adoptabili, lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni. Am văzut-o şi în patru luni ne-am cunoscut. La câteva săptămâni după ce ne-am văzut a venit la noi şi a rămas”, povestea vedeta, acum ceva vreme, într-o emisiune TV.

Dinainte de a-l naște pe Kadri, eu mă gândeam că ar fi extraordinar ca Sophie să mai aibă un frate sau o soră și eu am tot încercat să mai rămân însărcinată și nu s-a întâmplat. Așa că m-am gândit că aș putea să adopt un copil. După ce am rămas însărcinată cu Kadri, ideea mi-a rămas în minte și după ce l-am născut pe Kadri, am adoptat.

Se afla pe lista copiilor nedoriți

Noi am văzut-o pe Roxana într-o fotografie și am zis că ea este. (…) Înțeleg că birocrația distruge entuziasmul. La noi nu a fost însă așa. Noi din momentul în care am început procedura, actele și până când s-a terminat și ne-am întâlnit cu Roxana a durat patru luni. La noi a fost ușor. Asta a fost experiența noastră. Toată lumea a cooperat, totul a fost ca la carte. Nu am sărit nici un pas, am trecut prin toate procesele prin care trebuia să trecem”, mai spunea soția prezentatorului de la PRO TV.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur nu își duc copiii la școală

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur nu își duc copiii la școală. Ei învață acasă, iar Kadri se pregătește de facultate la doar 8 ani.

Dana Nălbaru a ținut să mărturisească și ce decizii a luat în privința copiilor ei. Și-a retras cele două fete de la școală, iar pe Kadri, băiețelul cuplului, nu l-a dus niciodată într-o instituție de învățământ.

Vedeta a fost prezentă în podcastul lui Mihai Morar, „Fain&Simplu”, unde a dat detalii neștiute din viața personală. Dana Nălbaru a dezvăluit că nu-și duce băiatul la școală, pentru că nu ar avea nevoie. Soția prezentatorului de la PRO TV spune că fiul ei se pregătește pentru un fel de Bacalaureat.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur nu își duc copiii la școală

Kadri nu a fost niciodată la școală. Nu are nevoie. Nici nu aș ști unde sa îl duc. Are un alt nivel. La nici 8 ani, acesta se pregătește pentru un fel de Bacalaureat. E un examen care îți asigură intrarea la anumite facultăți, în functie de scorul pe care îl ai. Nu ăsta e scopul, că vreau să meargă la facultate, o facem așa, mai mult de fun.

Lui îi place sa învețe, are sute de cărți citite deja. Pentru noi e ceva normal, poate pentru ceilalți e o mirare. E un copil care știe să se prostească, să se joace, să râdă, nu stă toata ziua cu nasul în cărți. Însă mintea lui e astfel structurată încât reține foarte ușor, extrem de repede. Înțelege niste lucruri de o finețe extraordinară, exact ca un adult. Așa s-a născut el”, a povestit Dana Nălbaru.

„E haios să ai așa un copil. Se distrează foarte bine, are însă o capacitate de asimilare a informațiilor extrem de mare, orice citește. Mergem împreună în biblioteci sau in librării și-și alege singur. De multe ori nici nu știu ce citește – mă uit doar să văd dacă sunt morale”, a mai spus artista.

Fiica cea mare a fost retrasă de la școală

Sofia, fiica cea mare a Danei Nălbaru, a fost retrasă de la școală și înscrisă la o instituție în America. Adolescenta face cursurile online și este foarte liniștită și împăcată cu viața ei de acum.

”Ea învață la ce ore vrea, când se simte odihnită, face și sport. Mi se pare ca e foarte fericită și liniștită, nu are niciun stres. Un astfel de sistem de învățământ le face bine copiilor din multe puncte de vedere. Are prieteni, știe ce vrea, mi se pare foarte matură pentru vârsta ei (…) Ea, neintrand în sistem, și nelovindu-se de bariere, cred ca îi e mult mai ușor să gândească liber. Cred că se poate adapta la situații mai ușor, are foarte multă încredere în ea, ia cu foarte multă ușurință decizii”, susține fosta interpretă de muzică. Cât despre fetița lor adoptată, aceasta învață de acasă și se pare că îi priește schimbarea.

Dana Nălbaru: “Sunt pocăită. La 33 de ani m-am botezat în Hristos”

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. Am venit la tine la podcast și nu mă mai duc la nimeni, promit. La 33 de ani m-am botezat. M-am botezat în Hristos. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult, astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele”, a povestit Dana Nălbaru.

Dana Nălbaru, mare cumpănă în viață

„Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învățat că pot fi fericită cu puține lucruri. Când băiețelul meu s-a îmbolnăvit, anul trecut, în ianuarie, și a trecut printr-o operație destul de grea, am trecut printr-un moment în care am crezut că o să-l pierdem.

Nu am fost disperată, am avut cu adevărat credință că lucrurile vor fi bine. M-am pus pe genunchi și m-am rugat. Și am știut că el va fi bine, pentru că atunci Domnul a vorbit. Una este să crezi și altă este să te încrezi în Dumnezeu.

Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui. Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut. Când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Ori nu e așa. Pocăința este, în primul rând, în inima ta…. Trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele și ii mulțumesc lui Dumnezeu prin toate lucrurile prin care am trecut!”, a povestit Dana Nălbaru în dialogul cu Mihai Morar.

Publicat: 25 apr. 2023, 14:10 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă