Cum arăta Dana Rogoz în prima zi de școală. Fanii nu au recunoscut-o

Publicat: 14 Sep. 2020, 13:16 Vedete

Prima zi de școală este emoționantă pentru toți copiii. La fel a fost și pentru Dana Rogoz, care, după ce a scotocit prin sertarul cu amintiri a găsit o fotografie inedită. A publicat imaginea pe rețelele de socializare, iar reacția fanilor a fost neașteptată.

În amintirea fiecăruia, prima zi de școală este de neuitat. Astăzi este și prima zi pentru Vlad, fiul Danei Rogoz, care a început clasa 0. Din cauza regulilor impuse de autorități micuțul a fost nevoit să meargă mai devreme la ore pentru a putea să se acomodeze cu ceea ce urmează.

Vlad a fost însoțit bineînțeles de celebra sa mamă, care a devenit nostalgică după ce și-a văzut copilul în sala de clasă. Ajunsă acasă, actrița a căutat prin sertare și a găsit o fotografie care a reușit să îi aducă zâmbetul pe buze

„Succes la scoala! ❤ #primazidescoala #nuseuita. Începutul clasei întâi, adică 7 ani fară câteva zile”, a scris actrița pe pagina sa de Instagram.

View this post on Instagram

Succes la scoala! ❤ #primazidescoala #nuseuita

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) on

La fel ca toți copiii din acea generație, se poate observa că și Dana Rogoz era îmbrăcată într-o uniformă clasică, ceea ce însemna că nu trebuia să lipsească cămașa în carouri alb-albastru, cu guler și, deasupra, un sarafan belumarin.

Cum și-a pregătit Dana Rogoz băiatul cel mare pentru prima zi de școală

Pentru ca totul să decurgă fără probleme în prima zi de școală, actrița și-a ajutat băiețelul cel mare să își facă ghiozdanul așa cum trebuie.

Pentru că și-a dorit să ajute și alte mămici care trec odată cu ea prin această perioadă frumoasă, Dana Rogoz a publicat un filmuleț în care explică ce ar trebui să nu lipsească din rucsacul copilului.

„V-am arătat ce am pus în geanta de maternitate, așa că m-am gândit că ar fi drăgut să vă arăt și ce am pus în primul ghiozdan de școală al copilului nostru. Mai ales că aceste 2 evenimente importante din viața noastră de familie – prima zi de școală din viața lui Vlad și nașterea Liei – s-au nimerit în acelasi an. Și ce an! Mult succes și vouă!”, a scris ea pe Instagram.

Publicat: 14 Sep. 2020, 13:16 Vedete
Pe aceeași temă