Cum arată ”colecția” de mașini de lux a Loredanei Chivu

Publicat: 19 Dec. 2021, 10:59 Vedete

Loredana Chivu iubește mașinile de sute de mii de euro și cu mulți cai putere sub capotă. Iar asta se vede în fața locuinței sale. Loredana Chivu este mândră nevoie mare de autoturismele pe care le deține și nu e de mirare că n-are nicio problemă să „acapareze” întreaga parcare.

Blondina este posesoarea unor bolizi de lux, care ar „incita” orice pasionat de mașini. Și le-a achiziționat din banii câștigați de ea, afirmă vedeta, iar asta nu face decât să-i aducă și mai mult „hate”. Nu o deranjează, ba din contră! E obișnuită cu reacțiile negative și a ajuns să nu le mai bage în seamă. Mașinile, hainele și accesoriile de lux o fac fericită, iar asta e mult mai important decât orice alt comentariu!

Un Mercedes S 560 Coupe, al cărui preț de pornire la second hand este de la 99.000 de euro, potrivit site-urilor de specialitate, dar și un Lamborghini Urus de 380.000 de euro deține Loredana Chivu. Știe să le conducă și chiar dacă nu are dificultăți în a executa manevrele specifice, din când în când, acceptă și ajutorul fratelui ei.  Exact așa cum s-a întâmplat și zilele trecute, când paparazzi CANCAN.RO au surprins-o în parcare, în compania lui Răzvan, în timp ce o ajuta să-și parcheze Mercedes-ul. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Publicat: 19 Dec. 2021, 10:59 Vedete
Pe aceeași temă