Cum arată casa în care locuiește Mirela Vaida: „5 camere, spațioasă, luminoasă, teren mult”

Publicat: 09 sept. 2020, 08:09 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezențe din lumea showbiz-ului. Prezentatoarea TV își petrece o mare parte din timp la locul de muncă, iar mulți s-au întrebat cum arată locul în care frumoasa blondină se odihnește și petrece timp prețios alături de familia sa.

După ce în toamna anului trecut celebra prezentatoare TV a anunțat că soacra s-a mutat cu ea soțul și cei trei copii ai lor, frumoasa blondină a fost nevoită se se mute într-o casă mai mare.

În luna mai a aceluiași an, vedeta s-a mutat într-o nouă locuință, în Snagov.

„Casă mare, 5 camere, spațioasă, luminoasă, teren mult, să alerge iezii, mânzii și copiii.

Pădurea e imediat lângă noi, adică ne pică în curte. Vedem căprioarele dimineață și porcii mistreți. Mai vedem și șerpișori, fluturași și albine, că deh … am vrut lângă pădure. E o liniște totală … dar și prea multă liniște dăunează. Eu sunt bolnavă dacă nu mă aud și … mă cam aud!!

Îmi zic vecinii că, de când m-am mutat, le-am distrus ecosistemul și liniștea. Pădurea are ecou și propagă sunetul vocii mele în tot cartierul. Pff!! Defect profesional, ce să-i faci? Știe toată lumea  când mâncăm, ce mâncăm.

Când face Carla pipi, când s-a lovit Vladimir, când urlă Tudor de foame. Suntem prezenți în viața vecinilor, volens-nolens …”, a declarat celebra prezentatoare TV.

Mirela Vaida, în „război”, cu soacra

În urmă cu ceva timp, cele două au dat startul unor discuţii în mediul online, spre amuzamentul fanilor vedetei.

„Scrie şi mă face de râs, dă din casă. Tiţa înfluenceriţa face nişte mâncăruri foarte bune, de astea ardeleneşti, bagă şuncă, brânză, cârnaţi, spaima colesterolului, murături, cum se face. Îmi face curat, are grijă de copilul cel mic. Este un ajutor de nădejde, avem doar o lună împreună, întrebaţi-mă peste şase luni cum mai este. Mi-a spus să-i spun dacă nu-mi convine ceva la ea. A zis că nu vrea să fie persoană publică”, a spus Mirela Vaida la Antena Stars.

Publicat: 09 sept. 2020, 08:09 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă