Cum arată Andreea Ibacka gravidă în al doilea trimestru! Ea și Cabral sunt plecați în vacanță în Grecia

Publicat: 01 iul. 2021, 09:03 Autor: Andreea Voicu Vedete

Andreea și Cabral Ibacka se află acum în vacanță, departe de vuietul Capitalei. La plajă, blondina și-a arătat burtica de gravidă, fiind în cel de-al doilea trimestru de sarcină.

Andreea și Cabral Ibacka se află acum în vacanță în Mykonos, Grecia. Cei doi se bucură de vremea bună și de plajă. Andreea Ibacka, gravidă fiind în cel de-al doilea trimestru de sarcină, s-a îmbrăcat de vară și le-a arătat prietenilor de pe Instagram cât de mare i-a crescut burtica de gravidă! În doar 24 de ore, Andreea a strâns mii de aprecieri din partea internauților. De asemenea, nu se trece cu vederea faptul că soția prezentatorului TV Cabral a ales să poarte, de-a lungul sarcinii, și ținute mulate pe corp, care i-au pus în evidență sarcina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

Cum a aflat Andreea Ibacka că este din nou însărcinată

Andreea Ibacka a povestit la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani despre momentul emoţionant în care a aflat că va deveni mămică pentru a doua oară. Soţia lui Cabral a recunoscut faptul că a avut un şoc în momentul în care a văzut testul de sarcină pozitiv.

„A fost un anunț în stilul nostru caracteristic pentru că nu ne luăm foarte în serios în general și atunci facem și haz de necaz pentru că vorba aceea, a doua oară știi în ce te bagi, adică ți-o faci cu mâna ta”, a spus Andreea Ibacka la Neatza cu Răzvan și Dani, despre cea de-a doua sarcină.

„Colegii mei din serial și producția deja erau anunțați și se pregătiseră în sensul ăsta, pentru că nu știu, a doua oară s-au întâmplat lucrurile mai repede, așa, burtica a crescut mai vizibil, mai devreme”,a mai spus blondina.

„Într-o sâmbătă dimineața, am simțit eu niște fluturi în stomac foarte prezenți, care m-au și trezit din somn, de altfel. (…) Deși era destul de devreme să preconizez ceva, totuși l-am anunțat pe Cabral, știi, eu bănuiesc că aș putea fi însărcinată…Inițial, el s-a amuzat, a zis: ‘Bine, bine, lasă că ție când îți întârzie două ore, tu ai toate simptomele și ai mai fost însărcinată de nu știu câte ori’, asta s-a întâmplat înainte de Namiko, de data asta aveam o referință pe bune… Și zic OK, ieșim la plimbare, era weekend, ne petrecem toată ziua împreună”, a spus Andreea Ibacka.

sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 01 iul. 2021, 09:03 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă