Cum arăta Andreea Esca când se iubea cu fiul lui Arșinel. VIDEO

Publicat: 27 May. 2020, 11:28 Vedete

Andreea Esca este căsătorită cu Alexandru Eram împreună cu care are doi copii și este fericită și implinită atât ca soție, cât și ca mamă.

Însă. în urmă cu mulți ani, când prezentatoare știrilor de la ProTV era în liceu, a avut o relație de lungă durată cu fiul lui Alexandru Arsinel.

Andreea Esca si Bogdan Arsinel s-au cunoscut în perioada liceului. Cei doi au avut o relatie care a durat patru ani, din clasa a IX-a pana in clasa a XII-a. Prezentatoare de la ProTV a vorbit despre prima ei dragoste, însă nu a precizat niciodată că este vorba despre băiatul celebrului actor. Bogdan Arsinel era cu doi ani mai mare decat Andreea Esca, relateaza viva.ro.

Andreea Esca: „Primul meu iubit a fost un coleg de liceu”

„Primul meu iubit a fost un coleg de liceu. Eu eram clasa a noua, iar el era clasa a XI-a. A fost o poveste foarte frumoasă, care a durat până la sfârșitul liceului. Îmi plăcea foarte mult pentru ca era unul dintre cei mai buni baschetbaliști și pentru că dansa foarte bine. La petreceri era un adevărat spectacol. Dar, ca orice poveste din adolescență, are un sfârșit și fiecare a luat-o pe alt drum. A făcut Facultatea de Construcții și construiește lucruri frumoase în țară. S-a căsătorit, are și el doi copii. Este un om împlinit și îmi pare foarte bine pentru el”, a declarat Andreea Esca, potrivit libertatea.ro.

Alexandru Arșinel a povestit despre relația fiului său cu Andreea Esca

“Da aşa este, au avut o relaţie în perioada liceului. Niciodată nu am comentat relaţiile copiilor mei, dar tot ce pot spune este că erau doi copii frumoşi. Băiatul meu era mare vedetă la baschet, având 1,90 m, iar ea era Miss în liceu. Au avut o relaţie frumoasă în care s-au iubit, aşa cum fiecare am avut în tinereţe o relaţie de iubire. Andreea, la acea vreme, era o fată minunată şi foarte drăguţă. Avea o frumuseţe care aparţine tinereţii”, pentru ziarulring.ro.

 

Sursa foto: Andreea Esca Facebook

Publicat: 27 May. 2020, 11:28 Vedete
Pe aceeași temă