Cum arată Anda Adam în costum de baie. Iubitul a sorbit-o toată din priviri!

Publicat: 08 sept. 2021, 11:39 Autor: Maria Apostol Vedete

Anda Adam și iubitul ei, Yosif, demonstrează cu fiecare apariție că dragostea lor este una sinceră. Atât cea pe care o simt unul față de celălalt, cât și cea pe care o au pentru sală. Iar CANCAN.RO vă prezintă dovada! Artista și bărbatul din Oradea au fost surprinși din nou împreună, în timp ce-și încordau mușchii, la piscină.

Vara aceasta, artista și actualul partener au ținut primele pagini! Fie că s-a scris despre povestea lor de iubire sau despre cât de mult o răsfață Yosif pe Anda, interesul fanilor cântăreței a fost constant.

Recent, paparazzi i-au surprins încă o dată la mare pe cei doi iubiți. Cel mai probabil, au vrut să profite de ultimele zile călduroase, înainte de venirea toamnei.

Atât Anda, cât și partenerul ei s-au relaxat pe șezlong, la piscină, în Mamaia. Nu singuri, ci alături de fiicele lor! Cei doi s-au sorbit din priviri și s-au atins discret. Atunci când nu-și îndreptau atenția către Evelin și Nicole, păreau să stea „încordați”, că doar nu degeaba rup sala. Imaginile vorbesc, de altfel, de la sine.

Mai multe poze și detalii, pe CANCAN.RO.

Publicat: 08 sept. 2021, 11:39 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×