Cum arată acum Vica Blochina, după ce a slăbit 10 kilograme în 4 luni. FOTO

Publicat: 16 nov. 2023, 10:00 Autor: Alina Nistor Vedete

În luna mai a acestui an, Vica Blochina a fost supusă unei intervenții la stomac, numită „plicatura gastrică”, pentru a scăpa de kilogramele în plus. Fosta balerină a slăbit 10 kilograme, iar acum arată de-a dreptul spectaculos.

Fosta concurentă de la Survivor România și-a dorit să aibă o siluetă perfectă așa că s-a lăsat pe mâna unui specialist.  Deși voia să opteze pentru tăierea stomacului, medicul i-a recomandat o altă procedură. Astfel, Vica Blochina a fost supusă unei intervenții chirurgicale bariatrice în urma căreia unul sau mai multe pliuri ale stomacului au fost lipite. Suturarea s-a efectuat cu ajutorul firelor chirurgicale neresorbabile. Pentru această intervenție la stomac a plătit suma de 3.900 de euro

După intervenție, fosta balerină a dat jos 10 kilograme: ”Eu eram una dintre persoanele care mâncam mult. Acum, de fapt, realizez, după ce am slăbit, că mâncam mult. Mi se părea că eu mâncam puțin și corect, dar eu, de fapt, consumam cantități mai mari. Ca să fac o comparație față de cât mâncam înainte… Eu consum acum cam pe sfert de cât mâncam înainte”, a spus Vica pentru Viva.ro.

După intervenție, însă, vedeta s-a confruntă cu pielea lăsată. Motiv pentru care a luat imediat măsuri și a început diverse tratamente pentru a scăpa de aspectul inestetic. Iar, acum, se poate lăuda cu un trup fără cusur!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vica Blochina (@vica_blochina)

Vica Blochina: ”Mă uram!”

De-a lungul timpului, Vica Blochina a ținut mai multe diete drastice, dar care nu au avut niciun efect. În ciuda faptului că se abținea de la alimente nesănătoase, vedeta nu reușea sub nicio formă să slăbească.

„Eu sunt un om care cere foarte mult de la el, pot spune perfecționistă. Tot timpul vreau să arăt bine, să fiu frumoasă. Mă certam singură (înainte de intervenție – n.r), mă uram. Pur și simplu când treceam pe lângă oglindă, în casă, întorceam capul, pentru că nu mai știam ce să fac. Mă certam foarte mult. Au fost 21 de zile în care am ținut post cu apă plată și trei zile post negru fără apă și am slăbit 900 de grame, până la un 1 kilogram”, a mai povestit Vica Blochina.

SURSA FOTO: Instagram

Publicat: 16 nov. 2023, 10:00 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă