Cum arată acum primul iubit al Andrei Măruță și în ce relații au rămas după despărțire

Publicat: 12 ian. 2022, 10:41 Autor: Maria Apostol Vedete

Probabil că foarte puțini își mai aduc aminte de povestea de dragoste dintre Andra și primul ei iubit, Fabio Niță. Pe atunci, cântăreața avea doar 17 ani.

Nu mai este niciun dubiu pentru nimeni că Andra și-a găsit jumătatea, iar alături de Cătălin Măruță și-a creat familia pe care și-a dorit-o. Însă cine își mai aduce aminte cine a fost prima dragoste din viața îndrăgitei artiste?

Andra și Fabio Niță au avut parte, în urmă cu mulți ani, de o iubire adolescentină, mai mult o dragoste admirativă. Atunci au simțit amândoi primii fiorii ai dragostei.

Anii au trecut și fluturii din stomac au dispărut, cei doi lăsând loc de bună ziua. În clipa de față frumoasa brunetă și primul ei iubit păstrează legătura, fiind în continuare amici.

Fabio Niță a rămas și el ancorat în zona showbiz-ului, iar multe dintre pozele pe care le face publice sunt în preajma vedetelor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fabio Nita (@fabio_nita) 

Amintiri din copilăria Andrei Măruță

Andra Măruță a avut o copilărie foarte frumoasă. Chiar artista a mărturisit câteva secvențe minunate pe care le-a avut cu tatăl ei după ce a ascultat un cor de bărbați la ”Românii au Talent” și care i-au provocat nostalgie. Pe cântecul din folclorul românesc, Andra obișnuia să adoarmă în copilărie.

Foarte frumos. Mie îmi aduce aminte de copilărie pentru că este cântecul pe care tata mă adormea. Pentru mine a devenit un cântec de leagăn și chiar mă gândeam dacă mai aveți un loc liber și pentru tata, vă propun să îl luați și pe el. Nu e departe, o oră și jumătate, două până la Negreni”, a spus Andra.

 

 

Publicat: 12 ian. 2022, 10:41 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă