Care este numele real al Andrei. Puțini știu cum cheamă, de fapt, pe soția lui Cătălin Măruță

Publicat: 26 Feb. 2021, 11:04 Vedete

Andra este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, soția lui Cătălin Măruță având mii de fani care o urmăresc pe rețelele de socializare. 

Însă, nu mulţi ştiu care este numele real al Andrei. În buletin pe artistă o cheamă Alexandra Irina Măruţă. Astfel că, cei care îi știu numele real, nu ezită ă îi scrie urări de zilele onomastice. Pe data de 5 mai este sărbătorită Sfânta Irina, iar pe 30 august se sărbătorește Sfântul Alexandru.

Andra s-a născut pe 23 august 1986 la Câmpia Turzii și și-a început cariera muzicală la vârsta de 14 ani, când și-a lansat primul album. Ea a urmat cursurile Universității „Spiru Haret, sectia Psihologie muzicală.

Andra: ”Am știut dintotdeauna că vreau și pot să cânt

”M-am născut într-o familie muzicală. În casa noastră mereu a fost deschis un aparat de radio din care răsuna muzică de toate felurile. Toți membrii familiei, de la mama și tata până la ceilalți trei frați ai mei, cântă. Astfel, nu a mirat pe nimeni ca și eu, Andra, mezina familiei, voiam să fiu încă de mică pe scenă. Îmi doream să interpretez și eu piesele pe care le auzeam prin casă, cântate de ai mei sau de artiștii faimoși pe care îi auzeam la radio sau la casetofon.

Cred că am știut dintotdeauna că vreau și pot să cânt. Părinții au observat devreme inclinația mea către muzică și m-au încurajat să-mi urmez visul. Familia mi-a fost alături în fiecare pas de-a lungul carierei și asta m-a ajutat. M-am lansat în muzică la 14 ani. La vârsta la care prietenii mei se jucau pe afară, mergeau pe la petreceri sau în tabere și ieșeau la un suc, eu repetam sau mergeam la spectacole. Unii ar putea spune că mi-am sacrificat momente frumoase ale copilăriei, eu simt altfel însă. Munca de atunci m-a făcut să fiu Andra cea de azi”, spune Andra, pe site-ul ei oficial, andramusic.ro.

Andra a câștigat premiul Kids’ Choice Awards

Anul trecut, Andra a adăugat un premiu foarte important: ”Cel mai iubit star din România”. Acest premiu a fost câștigat în cadrul galei internaționale Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020. Artista a fost votată pe primul loc de copii, într-o competiție în care au participat și alte nume sonore din România precum: Alina Ermia, Irina Rimes și Gașca Zurli.

Ce venituri au Andra și Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță nu duc problema banilor, potrivit Cancan. Salariul Andrei se ridică la suma de 10.000 de eur pe lună ca jurat la emisiunea „Românii au talent”, în timp ce soțul său primește de la Pro TV aproximativ 17.000 de euro.  În plus, ambii au contracte pentru a face publicitate unor firme celebre, printre care se numără Mercedes, Lidl, Garnier, astfel că primesc sume foarte mari de bani care le „îngrașă” conturile.

Vila familiei Măruță în valoare de 1 milion de euro se află în inima naturii, într-o oază verde aflată în zona Grădinii Zoologice din Băneasa. Conform surselor, casa are piscină și etaj, fiind cumpărată „cu banii jos”.

După cum se poate observa și în galeria foto, vila este superbă, cu camere spațioase, cu terasă primitoase și curte plină cu verdeață, numai bună de petrecut timp în aer liber.

Sursa foto: Facebook

Publicat: 26 Feb. 2021, 11:04 Vedete
Pe aceeași temă