Cum arată acum Olivia Steer. Poze inedite din vacanță, alături de Andi Moisescu

Publicat: 19 aug. 2021, 12:21 Autor: Maria Apostol Vedete

Cum arată acum Olivia Steer. Fosta vedetă Pro TV, în vârstă de 45 de ani, a afișat o siluetă de invidiat. Îmbrăcată cu o pereche de colanți mulați, soția lui Andi Moisescu a urcat pe munte, iar la finalul traseului a făcut o poză care a primit numai aprecieri. 

Olivia Steer împreună cu soțul ei, Andi Moisescu, dar și un grup de prieteni, au ales să-și petreacă concediul în Parcul Național Retezat.

Cum arată acum Olivia Steer

Pasionați de munte, toți s-au echipat corespunzător și au ales inclusiv trasee dificile. Olivia Steer, care de regulă nu prea se lasă pozată, a acceptat să ”sărbătorească” victoria unui efort destul de mare cu niște instantanee care să-i aducă aminte, totuși, de această expediție.

Aceasta a fost printre puținele ocazii în care vedem cum mai arată soția lui Andi Moisescu. Iată că la 45 de ani, Olivia are un corp de invidiat, iar fața ei nu-i trădează nici pe departe vârsta.

Olivia-Steer-la-munte

Povestea de dragoste dintre Olivia Steer și Andi Moisescu

Andi Moisescu și Olivia Steer trăiesc o poveste de iubire de aproximativ 16 ani. Cei doi sunt foarte discreți când vine vorba despre viața lor personală, de familie. Prezentatorul a dezvăluit acum cum s-au cunoscut și cum s-au îndrăgostit.

Chiar a fost o întâmplare. Un prieten comun ne-a întrebat, separat, pe unul de celălalt și cum am fost amândoi dispuși să ne cunoaștem, pentru că n-o făcuserăm până atunci, s-a întâmplat să dăm exact peste același lucru. Cel mai important din viața oricărui om. Iubirea. A fost o șansă dintr-un milion să fie aliniate toate planetele. Cel mai probabil, șansa noastră. Și n-am ratat-o”, a povestit Andi.

 

 

Publicat: 19 aug. 2021, 12:21 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă