Cum arata acum Alexandra Nechita, pictorita supranumita Micuta Picasso

Publicat: 28 Feb. 2018, 10:01 Vedete
Cum arata acum Alexandra Nechita, pictorita supranumita Micuta Picasso

De Alexandra Nechita ne aducem aminte cu totii, cel mai probabil. Avea 11 ani cand a devenit cunoscuta in toata lumea, datorita talentului incredibil pe care-l avea.

Comparata cu Pablo Picasso, vasluianca cu ochi albastri a cucerit mapamondul. Nici starurile de talie internationale nu au „scapat”. Oprah Winfrey, Calvin Klein, Whoopi Goldberg sau David Letterman sunt numai o mica parte dintre vedetele care au cumparat tablourile pictate de micuta romanca.

Alexandra Nechita: „Am fost extrem de norocoasa sa-mi fac un trai atat de bun din munca mea”

100.000 de dolari costa un tablou pictat de micuta cu ochi albastri, a carei poveste a fost dezbatuta pe larg de jurnalista Nicole Lapin. Micuta Picasso a fost invitat de onoare a postului de televiziune CNN, in cadrul serilor Young People Who Rock.  Pretul record care s-a platit pentru un tablou semnat de Alexandra a fost de 400.000 de dolari.

Nascuta in Vaslui pe 27 august 1985, Micuta Picasso s-a mutat in America atunci cand avea 2 ani. Impreuna cu mama sa si-a urmat tatal, care se mutase in State cu 3 luni inainte sa se nasca micuta.

La 11 ani devenea cunoscuta in toata lumea, picturile realizate de ea devenind extrem de cautate si foarte bine valorificate. „Am fost extrem de norocoasa sa-mi fac un trai atat de bun din munca mea”, explica, la un moment dat, Micuta Picasso.

”Niciodata nu am simtit ca am fost fortata sa fac asta. De fapt, am facut alegerea pentru mine”, declara Alexandra Nechita.

Alexandra Nechita are 31 de ani si o fetita de 2 ani

Astazi are 31 de ani, trasaturile frumoase i s-au accentuat, iar minunea pe care a dus-o pe lume acum 2 ani ii completeaza tabloul perfect. Departe de pustoaica firava care cucerea lumea acum 20 de ani, astazi Alexandra Nechita este o femeie in toata firea. Are 31 de ani, o fetita de 2 ani, un sot minunat, designerul  Dimitry Tcharfas, originar din Ucraina, cu care are o poveste de dragoste de 10 ani. Cei doi s-au casatorit pe malul Oceanului, in aer liber, in prezenta familiilor si a catorva prieteni.

Vezi cat de importante sunt picturile pentru copilul tau.

Publicat: 28 Feb. 2018, 10:01 Vedete
Pe aceeași temă