Picturi magice pentru copilul tau! Tehnica asta il va fascina VIDEO

Publicat: 18 apr. 2017, 14:26 Autor: Echipa Ciao.ro Parenting
Picturi magice pentru copilul tau! Tehnica asta il va fascina VIDEO

Picturi magice pentru copilul tau! Tehnica asta te va scoate din belele intr-o zi ploioasa in care copilul tau trebuie sa isi ocupe timpul liber, in casa. Ai nevoie de un set de acuarele, pensule, cateva foi albe sau colorate, creioane cerate sau vopsea pe baza de ulei.

Cum faci picturi magice

Dupa ce ai adunat ingredientele de mai sus, e timpul sa treci la treaba. Poti combina culorile sau poti alege sa creezi magia alb pe alb, sau galben pe galben, sau rosu pe rosu.

Cu ajutorul unui creion cerat deseneaza un model pe foaia curata. Apasa bine pentru ca materialul sa faca priza cu coala. Apoi pune-ti copilul sa coloreze cu acuarele peste liniile tale. Pictura va aparea ca prin magie! (Nu uita ca apa nu sta pe ceara sau ulei 🙂 )

Daca nu ai creion cerat, poti folosi vopsea pe baza de ulei. Fie alba pe coala alba, fie rosie pe coala rosie, tu alegi! Important este sa trasezi bine liniile pentru ca micutul tau se se distreze in timp ce coloreaza. Incearca sa faci tu primul desen magic pentru ca micutul tau sa vada cum se face. Apoi lasa-i mesaje ascunse pe foile de hartie pe care sa le descopere abia dupa ce pune acuarela! Tare, nu?

Sfaturi:

Ai grija ca foaia pe care desenezi sa fie mai groasa decat o coala A4. Nu uita ca cele subtiri absorb apa de la acuarela si se incretesc.

Poti lua coli cartonate colorate de la orice librarie. Probabil tot acolo vei gasi creionul magic alb cerat sau pe baza de ulei.

Daca vrei ca micutul tau sa stea mai mult timp la colorat, da-i o pensula mai subtire.

Citeste si: „Ce tare! Cum faci vopsea pufoasa pentru copilul tau! Picturile lui vor iesi in evidenta asa VIDEO”

Publicat: 18 apr. 2017, 14:26 Autor: Echipa Ciao.ro Parenting
Pe aceeași temă