Cum a trecut Şerban Copoţ peste perioada de izolare: “După ce se culcă „balaurii”, avem și noi timp să…”

Publicat: 09 iun. 2020, 11:55 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Șerban Copoț a trecut cu brio peste perioada de izolare, dar recunoaște că viaţa cu doi copii nu este deloc uşoară. Prezentatorul de la iUmor a povestit cum a reuşit să petreacă timp doar cu soţia sa în perioada pandemiei.

Atunci când ai doi băieți năștruinici, curioși si dornici de atenție este greu să ai momente de linişte, este concluzia la care a ajuns artistul Şerban Copoţ.

„Noi avem deja această “problemă” de mult timp și am găsit și rezolvarea. După “program” vine și momentul nostru: se culcă balaurii și apoi avem și noi timp să ne plângem, să râdem, să ne uităm la serialele preferate, ăsta e programul nostru. Timpul cu copiii, care ne ocupă practic toată ziua, și seara, iar când ei se culcă, mai avem și noi o oră-două, cât mai rezistăm, timp pentru noi. Să mâncăm ceva pe ascuns, poate, că în timpul zilei n-ai nici o șansă, copiii sunt omniprezenți, sunt peste tot și nicăieri. Atunci când îi chemi nu vin și atunci când nu vrei să vină sunt acolo”, a declarat Şerban Copoţ.

Serban Copot a renuntat la muzica de dragul copiilor

„Poate peste cinci ani sau câți or fi, voi relua cariera muzicală, dar doar pentru noi și câțiva prieteni. Dacă va ajunge și la marea masă muzica noastră, cu atât mai bine, dar nu asta va fi ideea” a spus Şerban Copoţ, potrivit Libertatea.

Şerban Copoţ organizează tabere pentru copii, ultima fiind în judeţul Hunedoara, participând 97 de copii, inclusiv băieţii săi.

„Un modul era despre cum să înveți să faci focul, un altul despre cum să-ți construiești un adăpost, altul de orientare și unul de prim ajutor. Această tabără a strâns 97 de copii care au venit în mod gratuit. De asemenea, transportul și echipamentele pentru ei au fost gratuite.

A fost extraordinar. Și am hotărât ca Tabăra exploratorului să aibă loc în fiecare an, de acum încolo. Tabăra e bazată pe un modul care nu există nicăieri în lume, inventat cu cei de la asociația noastră, Generația verde” a mai spus acesta.

„Ne place să mergem în special în Harghita, în munții Călimani. Preocuparea noastră preferată în mijlocul naturii este chiar observarea ei. Să vedem ce face furnica, ce face ciocănitoarea, să învățăm copacii, dar și specii noi de plante, precum ciuboțica cucului sau coada șoricelului. Mă ajută plantele cu denumiri haioase.

Explorarea e așadar cu simțurile și cu intelectul. De altfel, ideea de a scrie acest Manual al exploratorului a apărut după ce s-a născut Tedi. Sesizasem că nu există o astfel de carte dedicată copiilor. Șase ani am lucrat la el” a încheiat Şerban Copoţ.

Publicat: 09 iun. 2020, 11:55 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă