Cum a slăbit Nicole Cherry, după naștere! Alimentul la care a renunțat definitiv: „Nu mai mănânc…”

Publicat: 26 May. 2022, 12:33 Vedete

Nicole Cherry dieta dupa naștere. Nicole Cherry a reușit să slăbească rapid după ce a născut-o pe Anastasia. La ce alimente a renunțat artista pentru a se bucura de un trup de invidiat. Artista a mărturisit ce mănâncă pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Nicole Cherry dieta dupa naștere. Nicole Cherry  a reușit să slăbească după ce a adus-o pe lume pe fiica ei, Anastasia. Cântăreața a mărturisit  la ce alimente a renunțat pentru a scăpa de kilogramele acumulate pe perioada sarcinii.

Cum a reușit să slăbească Nicole Cherry, după sarcină

Artista a mărturisit că nu mai mănâncă produse care conțin făină albă și zahăr. Cu toate astea Nicole Cherry nu a renunțat la pâine, pentru că antrenoarea a sfătuit-o că nu este cazul să facă acest pas, mai ales la vârsta ei. Ei bine, cântăreața a reușit să slăbească destul de repede după sarcină, chiar dacă avea câteva kilograme în plus, potrivit Viva.ro

„Nu mai mănânc produse din faină albă și zahăr, ci totul este integral. Însă, nu am scos pâinea din alimentație, pentru că, la sfaturile antrenoarei, la vârsta mea, nu este cazul. Am ales variantele sănătoase -pâine integrală/orez sălbatic /paste integrale! Carne slabă și pește, pentru că toate au proteine , grăsimi, carbohidrați, dar sunt astfel calculate, pentru a-mi modela frumos trupul”, a mărturisit Nicole Cherry, potrivit Viva.ro

Nicole Cherry dieta dupa naștere. Ce mănâncă artista

Nicole Cherry a ales să consume pâine integrală, orez sălbatic și paste integrale. De asemenea, vedeta a ținut să preciseze că mănâncă pește și carne slabă datorită proteinelor, carbohidrați și grăsimi, dar care sunt calculate, pentru a se bucura de un trup de invidiat.

Artista se bucură de un corp frumos, la care multe femei din țara noastră doar visează. Nicole Cherry și-a luat la revedere de la kilogramele în plus, la scurt timp după ce a adus-o pe fiica ei pe lume.

Publicat: 26 May. 2022, 12:33 Vedete
Pe aceeași temă