Cum a reușit fiica lui Nick de la N&D să devină vedetă pe TikTok: ”Eu și tata fructificăm mult timp împreună pe partea artistică”

Publicat: 16 aug. 2022, 20:46 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Nick de la N & D și fiica sa, Andreea, au o relație foarte apropiată și nu de puține ori aceasta își însoțește tatăl la evenimente. Cei doi vor merge împreună la We Love Music Festival, care are loc între 18 și 21 august pe Platoul Fețeni din Vâlcea.

Aici, Nick va susține un show de zile mari, va urca pe scenă alături de nume mari, care au făcut înconjurul lumii cu muzica lor, precum Lou Bega, Ricchi e Poveri, Outlandish, Jay Sean și mulți alții.

Nick de la N & D își ia fiica la We Love Music Festival: „Suntem foarte mândri de ea, de rezultatele ei”

Nick, ai o fiica superbă, o adevărată domnișoară acum. Andreea are 15 ani, a terminat acum clasa a opta, este o elevă eminentă și deja o vedetă pe TikTok cu aproape 150.000 de urmăritori. Cum este să fii tată de adolescentă?

Nick: Este foarte frumos să fiu tată de adolescentă, dar vine la pachet cu toate provocările vârstei. De exemplu acum, când răspund la această întrebare, este la date. Bineînțeles că știu cu cine este la întâlnire, totul este sub control. Noi avem o relație de prietenie, ea vorbește în primul rând cu noi. Toate acțiunile le dezbate cu noi, ne cere sfaturi, discutăm despre orice și suntem alături de ea în tot.

Suntem foarte mândri de ea, de rezultatele ei școlare. De felul în care a evoluat de-a lungul timpului ca și copil și iată, ca tânără de domnișoară. A intrat la liceul Economic din București, Kretzulescu, având media 9.05. Era chiar printre opțiunile ei preferate. Ne mândrim cu fiica noastră și suntem alături de ea.

Andreea, cum este Nick ca tată? Ce activități faceți împreună?

Andreea: Eu și tata fructificăm mult timp împreună în ceea ce privește partea artistică. Desfășuram activități constructive, pe placul nostru. Avem o relație foarte strânsă, rareori apar mici certuri cauzate de lucruri mărunte, dar totul trece rapid.

Andreea, fiica lui Nick de la N & D: „Mi-am început deja o carieră în entertainment”

Andreea, am văzut un filmuleț pe Tik-Tok cu tine si Bibi. Îti dorești și tu o carieră în entertainment?

Andreea: Mi-am început deja o carieră în entertainment pe care urmează să o fixez mai bine în viața mea, atribuindu-i mai mult timpul necesar. Iar tata este alături de mine pe acest drum.

Nick, tu o susții pe acest drum? Ai vrea ca fiica ta să urmeze același drum ca și tine?

Nick: Da, mi-ar plăcea să văd că urmează un astfel de drum, mai ales că are înclinație pentru zona artistică. Dar în viață nu trebuie să se întâmple neapărat ceea ce ne dorim noi, părinții, ci ceea ce își dorește ea. Eu o susțin cu orice pot, indiferent de drumul profesional pe care îl alege.

Plănuim să reluăm cursurile de canto, pandemia ne-a întrerupt, însă nu voi forța lucrurile, doar dacă își dorește ea. Recunosc că mie mi-ar plăcea.

Nick, relație de 30 de ani cu soția Cătălina: „Cred că suntem cu adevărat suflete pereche”

Nick, tu ai o relație specială cu Cătălina, soția ta. Sunteți împreună de 30 de ani, pe când tu aveai doar 16 ani. Care este secretul  acestei relații și al familiei tale fericite?

Nick: Sincer nu știu dacă am un secret anume, este vorba de respect în primul rând. Apoi să știi să ții flacăra aprinsă permanent. Fiecare cuplu are o anumită rețetă, ține de fiecare persoană în parte. Eu cred că există compatibilitate între noi, cred că suntem cu adevărat suflete pereche.

Nick, publicul te va vedea vara aceasta la un festival mare, We Love Music Festival din Valcea, cu un show live. Ce piese vei cânta? Cum va arăta show-ul?

Nick: Pregătesc un show amplu, pe măsura evenimentului, voi avea o formulă de scenă lărgită față de concertele normale, se vor dubla numărul de dansatori, vă promit că va fi spectaculos. Voi face un show de aproximativ 30 de minute vineri, 19 august, pe scena We Love Music Festival de pe Platoul Fețeni.

Voi cânta toate piesele N&D, compoziții proprii, piesele pe care le știe toată lumea și în plus publicul mă va vedea și la scena Disco Anul 2000, unde alături de alți DJ și MC vom face o mega petrecere de seara până în zorii zilei.

Andreea: „O să particip și eu în cadrul festivalului We love Music alături de tatăl meu”

Andreea, vei fi și tu alături de tatăl tău la We Love Music festival?

Andreea: Da, o să particip și eu în cadrul festivalului We love Music alături de tatăl meu. Îmi place să îl însoțesc la astfel de evenimente și abia aștept festivalul.

Andreea, ce artiști din line-up-ul We Love Music festival vrei sa vezi? Care sunt preferații tăi?

Andreea: În ceea ce privește line-up-ul festivalului și artiștii prezenți, îmi doresc să îi întâlnesc personal pe Jay Sean și Lou Bega.

Andreea, care este piesa ta preferata, dintre piesele lui Nick?

Andreea: Piesa mea preferată din repertoriul tatălui meu este una dintre cele mai mari hit-uri care îi aparțin și anume “Vino la mine”, care stârnește constant emoții în inimile oamenilor.

Nick, despre fiica Andreea: „Ea îmi spune când să postez, ce să postez, dacă uit ceva. Este foarte atentă la detalii”

Nick, pe lângă show-ul live, la We Love Music Festival vei urca pe scenă și în postura de MC. Cum ți se pare ipostaza de MC vs. cea de artist? 

Nick: Eu tot timpul fac MC în concertele mele pentru că îmi place să relaționez cu publicul, nu este străină de mine treaba cu MC-iala. Singurele emoții pe care le voi avea vor fi atunci când voi pronunța numele unor mari artiști internaționali care vor urca pe scenă, oameni a căror muzică a făcut înconjurul lumii. Vor fi Jay Sean, Ronan Keating, Lou Bega, Outlandish, o mulțime de nume mari.

La festival te va însoți și fiica ta, care va face vloguri behind the scenes. Faceți echipă excelentă, o implici des în proiectele tale?

Nick: Da, o implic cât de des este posibil. Și chiar și atunci când nu o implic eu, se implică ea, se întâmplă să îmi mai scape lucruri și ea din afară le observă. Ea îmi spune când să postez, ce să postez, dacă uit ceva. Este foarte atentă la detalii și le pune la punct, pe partea de social media mă ajută mult, este implicată. Andreea are talent pe zona asta, de a filma, de a monta, are multe abilități din zona de creație, zona artistică, îi place tot ceea ce ține de artă. Îi place să și picteze, să cânte, eu aș vrea să progresăm în direcția asta.

Nume mari pe scena We Love Music Festival

Prima ediție a festivalului We Love Music Festival începe joi, 18 august și aduce laolaltă iubitorii de muzică de toate vârstele, care se vor bucura de peste 30 de show-uri live, nume mari de la noi și de afară care au făcut înconjurul lumii cu muzica lor. Zonele de relaxare, experiențele culinare, parcul de distracții și alte surprize din incinta festivalului vor completa experiența și vor asigura participanților 4 zile de neuitat.

Prima ediție a We Love Music Festival aduce pe scenă nume sonore din muzica românească și internațională. Astfel, pe scenă vor urca Ronan Keating, ATB, Jay Sean, 3 Sud Est, Connect-R, Outlandish, Lou Bega, Melody Thornton ex. Pussycat Dolls, Ricchi e Poveri și mulți alții. Festivalul se desfășoară pe parcursul a 4 zile, între 18 și 21 august, în aer liber, într-un loc de poveste, Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii. Publicul se va bucura să audă live cele mai tari hituri din anii 2000 și nu numai.

Concertele live de pe scenă vor fi completate de Disco Anul 2000, unde DJ și MC de top, precum Nick NND, Retro Night Fever with MC Dylma & Pappa M, Vice City, Professor, Tomy Deejay și Vlad Odangiu vor transforma locul într-o petrecere de neuitat, până în zorii zilei.

Accesul la festival se face în fiecare zi începând cu ora 16:00, iar minorii până în 12 ani împliniți, precum și persoanele cu dizabilități au intrare gratuită.

 

 

Publicat: 16 aug. 2022, 20:46 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Pe aceeași temă