Cum a încercat Claudia Pătrășcanu să-i strice Revelionul Biancăi Drăgușanu. Totul s-a întors împotriva ei!

Publicat: 01 ian. 2022, 12:05 Autor: Maria Apostol Vedete

Chiar dacă sunt în proces de divorț, Claudia Pătrășcanu încă mai intervine în relația dintre Gabi Bădălău și actuala lui iubită, Bianca Drăgușanu. Cântăreața ar fi încercat să le strice Revelionul! 

Fosta soție a milionarului a dorit ca acesta să nu petreacă trecerea dintre ani cu Bianca Drăgușanu, motiv pentru care ar fi invocat că de anul nou are cântări și că ar prefera să-i lase pe cei mici în compania tatălui lor.

Sursele Click! au mărturisit că faimoasa Claudia Pătrășcanu ar fi cerut acest lucru tocmai pentru ca Gabi Bădălău să nu petreacă Revelionul cu iubita lui, Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, Revelion în Statele Unite ale Americii

Plecarea într-o stațiune cu mult soare din State a fost aleasă în ultima clipă. Ce știa Bianca Drăgușanu? Că va merge, sigur, într-un loc călduros.

De altfel, miercuri dimineața, fosta prezentatoare TV spunea că se pregătește de câteva zile pentru marea ”escapadă”. ”Eu cred că sunt o persoană atipică. Evident că voi pleca din țară, pentru că mie-mi place să plec, iar călătorului îi stă bine cu drumul, dar, în momentul de față, deși suntem în 29, eu nu am niciun plan! Adică, azi sau mâine plec. Nu știu unde! Mi-am făcut bagajul. De vreo două zile îmi tot pun în geantă ba costum de baie, ba sandale… Evident, o să plec la cald”, povestea Bianca.

Joi, la prânz, cei doi erau, deja, în avion. Nu ar fi plecat direct în Statele Unite, ci ar fi făcut făcut o escală la Dubai, ”paradisul” vedetelor din showbiz-ul românesc. O singură zi și-ar fi plănuit să stea acolo diva și al ei iubit. ”Toată lumea e plecată în Dubai și m-am gândit: oare o fi o variantă bună, că e tot mapamondul acolo?”, spunea Bianca. A doua zi, drum (aproape) drept către Statele Unite ale Americii!

 

Publicat: 01 ian. 2022, 12:05 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă