Cum a început povestea de dragoste dintre Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru: „Am simțit că mama lui și tatăl meu au avut planul ăsta pentru noi”

Publicat: 18 Jun. 2020, 13:55 Vedete

Bebe Cotimanis este în culmea fericirii de când a reușit să îi fure inima colegei sale Iulia Dumitru. Cei doi nu-și mai ascund relația de ceva timp și mai mult decât atât, recent au vorbit despre relația lor și despre ce îi face cu adevărat fericiți.

Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi fac o echipă bună atât acasă, cât și la locul de muncă. Amândoi sunt îndrăgostiți de actorie, iar acest lucru se pare că i-a apropiat și mai mult.

„Ne-am cunoscut în teatru. Am început repetițiile la „Romeo și Julieta” și ne-am văzut și asta a fost. Eu îl văd cel mai frumos bărbat din lume, înseamnă că e iubire. (…) A fost chiar ezitare din partea mea la început”, a spus Iulia Dumitru în cadrul unei emisiuni tv.

Bebe Cotimanis a dezvăluit și el câteva lucruri din intimitate. Actorul a recunoscut faptul că la început partenera sa l-a ținut o perioadă la distanță, însă acest lucru l-a făcut să se îndrăgostească și mai tare de ea.

Celebrul actor a continuat seria dezvăluirilor cu o declarație impresionantă de dragoste și a spus despre partenera sa că este un cadou din partea mamei lui.

„Eram la Timișoara și într-o noapte am simțit că mama lui și tatăl meu au avut planul ăsta pentru noi. Chiar așa ni s-a întâmplat, iar după noaptea aia ne-am dat seama că nu mai e cale de întoarcere”, a continuat actrița.

Artista a povestit că ea și Bebe Cotimanis s-au mutat împreună în urmă cu 3 ani. Aceștia sunt foarte fericiți în locuința lor aflată în Pitești.

„Am umblat după terenuri să ne facem o casă, dar Dumnezeu nu ne-a dat să muncim, ne-a dat de-a gata. E ceva, o minune, un soi de han în pădure. (…) Avem (n.r. amândoi) același domiciliu”, a spus Bebe Cotimanis.

Publicat: 18 Jun. 2020, 13:55 Vedete
Pe aceeași temă