Bebe Cotimanis, dezvăluiri dincolo de camerele de filmat! Care a fost cea mai dificilă scenă pe care a interpretat-o: ”La un moment dat mi-a amorțit obrazul”

Publicat: 30 Aug. 2020, 14:20 Vedete
Bebe Cotimanis, dezvăluiri dincolo de camerele de filmat! Care a fost cea mai dificilă scenă pe care a interpretat-o: ”La un moment dat mi-a amorțit obrazul”

Bebe Cotimanis este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Este cunoscut publicului larg mai ales după ce a fost ales să joace în serialul Vlad de la Pro TV. Recent, acesta a povestit care a fost una dintre cele mai grele secvențe pe care le-a jucat de-a lungul carierei sale.

După o lungă pauză, serialul Vlad a reluat filmările, cu măsurile de rigoare pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Recent, Bebe Cotimanis a vorbit despre cea mai încărcată emoțional scenă pe care a jucat-o. Actorul spune că a fost dificil să încaseze palme de la Elvira Deatcu și de la fiica lui din film.

„Am luat palme de la Elvira Deatcu și de la fimea din film. N-ar fi fost nimic să iei 2-3 palme, dar la un moment dat n-am mai putut să le număr. Și trebuiau să fie date. Dar la film nu se filmează doar dintr-un singur unghi. Ai plan, contraplan. La un moment dat mi-a amorțit obrazul. Te doare, Bebe? M-a întrebat Elvira. De acum încolo nu. Am amorțit”, a spus actorul pentru viva.ro

Celebrul actor și-a găsit sufletul pereche

Bebe Cotimanis trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Iulia Dumitru.

Actorul a recunoscut faptul că la început partenera sa l-a ținut o perioadă la distanță, însă acest lucru l-a făcut să se îndrăgostească și mai tare de ea.

Bebe Cotimanis a continuat seria dezvăluirilor cu o declarație impresionantă de dragoste și a spus despre partenera sa că este un cadou din partea mamei lui.

„Eram la Timișoara și într-o noapte am simțit că mama lui și tatăl meu au avut planul ăsta pentru noi. Chiar așa ni s-a întâmplat, iar după noaptea aia ne-am dat seama că nu mai e cale de întoarcere”, a continuat actrița.

Artista a povestit că ea și Bebe Cotimanis s-au mutat împreună în urmă cu 3 ani. Aceștia sunt foarte fericiți în locuința lor aflată în Pitești.

„Am umblat după terenuri să ne facem o casă, dar Dumnezeu nu ne-a dat să muncim, ne-a dat de-a gata. E ceva, o minune, un soi de han în pădure. (…) Avem (n.r. amândoi) același domiciliu”, a spus Bebe Cotimanis.

Publicat: 30 Aug. 2020, 14:20 Vedete
Pe aceeași temă