Cum a fost surprinsă Oana Lis în public, după ce a aflat că tatăl ei a murit în Spania

Publicat: 15 Apr. 2021, 08:15 Vedete

În urmă cu o zi, tatăl Oanei Lis s-a stins din viață în Spania, acolo unde locuia de câțiva ani. La doar câteva ore după ce a aflat vestea tristă, blondina a avut nevoie de câteva momente în care să se reculeagă, singură, în spațiul public.

Oana Lis trece prin momente grele în prezent, după ce a aflat în urmă cu o zi faptul că tatăl ei a murit în Spania, acolo unde locuia de câțiva ani. La doar câteva ore după ce a primit această veste tristă, Oana Lis a avut nevoie de câteva momente în care să stea singură, să se gândească și să ia decizii. Paparazzi Cancan.ro au surprins-o în timp ce stătea singură la o masă, în public, vizibil frământată de problemele cu care se confruntă în prezent. La puțin timp după ce a aflat că figura paternă din familia sa a murit, soția lui Viorel Lis a postat un mesaj pe rețelele de socializare, explicând faptul că relația dintre ei nu a fost una bună, având în vedere greutățile la care a fost supusă.

„Azi am aflat că a murit taică-meu, în Spania. Nu avem o istorie plăcută împreună, mai mult suferințe, sticle în cap lu’ mama, bătăi, vorbe grele și multe altele mai nașpa etc. Nu aveam o relație în prezent, dar e omul care mi-a dat viață și azi îl iert pentru tot ce mi-a greșit în viața asta. Ciudat cum am aflat de la prietenii de pe Facebook, nu de la preotul care se ocupă de înmormântarea lui și de bunurile, asigurarea și bănuții rămași. Dumnezeu să-l ierte! Nu știu maică-mea dacă a apucat să-l ierte…când a murit avea 2 semne pe creier la RMN de la bătăi”, a fost mesajul postat de soția lui Viorel Lis pe rețelele de socializare.

Oana Lis a trecut prin momente greu de descris

În copilărie, Oana Lis a trecut prin momente greu de descris. Oana Lis și tatăl ei nu s-au mai văzut de ceva timp, mai ales după ce bărbatul a ales să locuiască în Spania. Chiar dacă au trăit momente grele împreună, soția lui Viorel Lis l-a iertat. Blondina vorbea în trecut despre momentele cumplite pe care le-a trăit în copilărie, vedeta fiind abuzată de cel care ar fi trebuit să îi arate calea în viață.

„Tata e din Oneşti, dar n-am mai fost niciodată aici, am amintiri grele. Mă bătea, nu-mi dădea să mănânc, beam apă de la animale şi voia să mă mărit cu un cioban, deja rezolvase totul. Nu mi-e ruşine să recunosc că tatăl meu m-a abuzat şi sexual. Nu mai vorbesc cu familia mea. De asta mănânc mult acum pentru că n-am avut ce mânca. Mama a murit când aveam 13 ani. Eu la 14 ani voaim să mă omor, dar am mers mai departe. Pentru mine Viorel e familia mea. Nu am stat cu Viorel pentru bani, ci pentru că mi-a oferit respect şi siguranţă”, a declarat, cu ochii în lacrimi, Oana Lis în emisiunea „Poftiţi pe la noi” de la Antena 1.

Sursă foto: capturi video Youtube, Facebook Oana Lis, Cancan 

Publicat: 15 Apr. 2021, 08:15 Vedete
Pe aceeași temă