Oana Lis, dezvăluiri cutremurătoare despre tatăl său: ”Nu avem o istorie plăcută împreună, mai mult suferințe, sticle in cap lu’ mama…”

Publicat: 14 Apr. 2021, 09:58 Vedete
Oana Lis, dezvăluiri cutremurătoare despre tatăl său: ”Nu avem o istorie plăcută împreună, mai mult suferințe, sticle in cap lu’ mama…”

Oana Lis a făcut dezvăluiri despre tatăl său, după ce bărbatul a decedat în Spania. Vedeta a publicat un mesaj trist pe rețelele de socializare în care a explicat faptul că regretă moartea părintelui său, deși amintirile alături de acesta nu sunt deloc plăcute.

Oana Lis este afectată de moartea tatălui său. Soția lui Viorel Lis a mărturisit în postarea pe care a făcut-o pe rețelele de socializare faptul că l-a iertat pe tatăl ei pentru tot ce i-a făcut în trecut.

„Azi am aflat ca a murit taică-meu, in Spania. Nu avem o istorie plăcută împreună, mai mult suferințe, sticle in cap lu’ mama, bătăi, vorbe grele și multe altele mai nașpa etc.

Nu aveam o relație in prezent dar e omul care mi-a dat viață și azi îl iert pentru tot ce mi-a gresit in viata asta.

Ciudat cum am aflat de la prietenii de pe Fb, nu de la preotul care se ocupa de înmormântarea lui si de bunurile, asigurarea si bănutii rămași. Dumnezeu sa-l ierte!”, a scris Oana Lis pe rețeaua de socializare.

„Nu stiu maică mea daca a apucat să l ierte…”

Fanii Oanei i-au transmis într-un număr foarte mare mesaje de încurajare și condoleanțe. Soția lui Viorel Lis a mai explicat că deși ea l-a iertat pe tatăl său, mama ei nu știe dacă a apucat să îl ierte. Din nefericire, blondina și-a pierdut și mama în urmă cu mai mulți ani. Din cauza bătăilor pe care le primea din partea soțului ei, mama Oanei avea două semne pe creier.

„Nu stiu maică mea daca a apucat să l ierte… cand a murit avea 2 semne pe creier la Rmn de la bătăi”, a scris Oana Lis, în secțiunea de comentarii.

Prietenii virtuali ai vedetei au încurajat-o și au admirat-o totodată pentru felul în care a gestionat lucrurile din viața sa, dar și pentru cum a reușit să treacă peste aceste momente grele. Oana a ținut să le mai explice acestora faptul că datorită lui Viorel a reușit să facă toate aceste lucruri: „Am vrut siguranța si doar Vio mi a oferit asta. Doar el e familia mea”, a adăugat vedeta.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 14 Apr. 2021, 09:58 Vedete
Pe aceeași temă