Cum a caracterizat-o Lora în trei cuvinte pe fosta iubită a lui Ionuț Ghenu. Nimeni nu se aștepta să spună aceste lucruri despre Doinița Oancea

Publicat: 09 Nov. 2020, 15:56 Vedete

Lora și Ionuț Ghenu au fost invitați recent în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde au acceptat provocarea prezentatorului TV de a răspunde celor mai intime întrebări. În caz contrar cei doi erau nevoiți să mănânce un sos picant.

Una dintre întrebările pe care Lora le-a primit a fost legată de relațiile sale. Artista a trebuit să spună ce bărbat din showbiz i-a făcut avansuri. Pentru că a dorit să fie sinceră și să nu mănânce picant, Lora a scos la iveală un amănunt despre care nu știa nimeni: cântăreața și fratele lui Marius Moga au avut o relație de câteva luni.

”Iulian Moga, dar nu a aflat presa. Nu a aflat că am fost împreună. S-a întâmplat acum 10 sau 11 ani și am fost împreună cred că 4 sau 5 luni. Eram puștani amândoi și i-a reușit cucerirea. Iulian e un băiat foarte mișto”, a spus Lora în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Ce spune Lora despre Doinița Oancea, fosta iubită a lui Ionuț Ghenu

Tot în cadrul emisiunii, Lora a fost rugată să o caracterizeze pe Doinița Oancea, fosta iubită a lui Ionuț Ghenu, în trei cuvinte: „Frumoasă, răzbunătoare și geloasă”, a spus artista fără nicio reținere.

Lora, cerută în căsătorie de două ori

Cântăreața Lora trăiește o poveste de dragoste cu Ionuț Ghenu, cu care formează un cuplu foarte frumos de câțiva ani. Acesta a cerut-o în căsătorie de două ori, astfel că vedeta se laudă cu două inele de logodnă.

„Am primit de la Ionuț două inele de logodnă și o verighetă. (…) Verigheta este un ineluș, din punctul meu de vedere, cu niște diamante frumoase și îmi place”, a declarat Lora la o emisiune de televiziune, relatează revista Viva.

De asemenea, artista a mărturisit că își dorește foarte mult să devină mamă.

„Da, mă gândesc să fiu mamă și îmi doresc foarte tare. Poate în 2021 se întâmplă tot ce nu s-a întâmplat până acum”, a spus vedeta.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 09 Nov. 2020, 15:56 Vedete
Pe aceeași temă