Cum a arătat ultima beție a lui Ion Iliescu : ”E prost al dracului… ”

Publicat: 17 Dec. 2019, 08:49 Vedete

Ion Iliescu a vorbit despre ultima noapte de beție pe care a avut-o alături de foștii săi colegi de facultate din Moscova.

Într-un interviu oferit pentru Antena 1, în urmă cu ani de zile, fostul președinte al României a făcut mărturisiri incredibile reporterilor.

”Am trăit și această experiență, ce înseamnă să fii beat. Și am văzut că e prost al dracului. Să-ți pierzi controlul organismului, mișcărilor și așa mai departe, nu e plăcut deloc”, spunea atunci Ion Iliescu într-un interviu acordat în 2011.

De asemenea, Ion Iliescu a mai vorbit, pe timpul când oferea interviul pentru postul respectiv de televiziune, despre frumoasa relație pe care a avut-o alături de soția sa, Nina – Elena Iliescu, cea alături de care are este căsătorit de peste 68 de ani. Cei doi se căsătoriseră în 1951.

Ion Iliescu, fostul președinte al țării, a vorbit despre aceste experiențe, după lansarea altei cărți.

”Am glumit amândoi că merităm medalii de rezistență. Noi am trecut prin momente politice dificile, dar ca să vorbim la baie, dăm drumul la apă, ca să nu fim interceptați, că știam că aveam microfoane peste tot”, a mai povestit Ion Iliescu.

Publicat: 17 Dec. 2019, 08:49 Vedete
Pe aceeași temă