Cum a ajuns Alexandra, fosta iubita a lui Aurel, sa fie isipita la Insula Iubirii

Publicat: 17 Jul. 2019, 07:46 Vedete

Alexandra a spus intr-un interviu cum a ajuns ajuns ispita la Insula Iubirii. Au trecut mai bine de doi ani de cand Alexandra si Aurel s-au despartit, iar acum a revenit la Purimuntra.

 

In cadrul unui interviu la ”Agentia VIP”, aceasta a marturisit ca Aurel, concurentul de la Insula Iubrii, a facut-o sa-si piarda increderea in oameni.

”Asa se intampla in orice relatie, unul iubeste mai mult. Eu m-am vindecat intr-un an si jumatate. Acum nu mai e nimic, m-am linistit”, a marturisit ea.

De asemenea, ea a dezvaluit ca acum iubeste din nou.

”Acum sase luni am gasit pe cineva si sunt foarte fericita, el are tot ce nu au 90% din barbati: respect, stie sa fie atent cu o femeie, este foarte dragastos, este sincer si real. Unii m-au criticat, altii m-au felicitat….dar conteaza ce simt eu cu adevarat. O sansa reala nu i-as mai da niciodata! (lui Aurel, n.r.). M-am convins de tot ce era de convins in emisiune si dupa. El nu era chiar asa alaturi de mine, era mai temperat, il mai trageam de manecuta…

Cu actualul meu iubit..am fost colegi, am avut asa mici incercari, eram micuti. Ne cunoastem de 11 ani, noi am tot vorbit ca prieteni si am zis sa ne dam o sansa. Mi-am facut un trandafir pe spate pentru ca de fiecare data cand ne vedem, imi aduce cate un trandafir. Nu locuim impreuna, urmeaza. Nu vreau sa las timpul sa treaca, pentru ca e bine sa faci cum simti. M-a lasat cu cicatrici, dar actualul meu iubit m-a ajutat sa trec peste si sa am incredere” a spus Alexandra, fosta concurenta de la Insula Iubirii,  la „Agentia VIP”.

Publicat: 17 Jul. 2019, 07:46 Vedete
Pe aceeași temă