Cu cine și-a petrecut sărbătorile Andreea Bălan! Ea și Tiberiu Argint sunt mai îndrăgostiți ca niciodată

Publicat: 27 dec. 2020, 14:50 Autor: Andreea Voicu Vedete

Andreea Bălan și-a petrecut Crăciunul alături de cele două fetițe superbe pe care le are cu actorul George Burcea, dar și alături de familia iubitului ei, Tiberiu Argint.

Chiar dacă a fost un an greu pentru toți, există și o rază de speranță! Iar acest lucru se întâmplă acum și pentru Andreea Bălan, după ce artista s-a separat de actorul George Burcea, cel care este tatăl fetițelor lor. Însă, după ce Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit, fiecare a încercat să își refacă viața sentimentală. Dacă actorul și-a alinat durerea în brațele Vivianei Sposub, Andreea Bălan are o relație cu Tiberiu Argint. Frumoasa cântăreață și-a petrecut timpul și sărbătorile de iarnă alături de iubit, de familia acestuia, dar și cu cele două fetițe ale sale, arată Cancan.

Recent, Andreea Bălan a zis: „Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine”.

„N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a mai spus artista.

Andreea Bălan și George Burcea s-au separat de câteva luni

Andreea Bălan și George Burcea sunt în plin proces de divorț. Acesta nu se va desfașura la notar, asta pentru că este vorba despre cele două micuțe, minore, Ella și Clara. În presă au apărut informații cum că Andreea își dorește custodie exclusivă și nu comună. La scurt timp după despărțire, Andreea Bălan și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint. De câteva luni, și Burcea s-a cuplat cu Viviana Sposub.

Sursă foto: capturi video

Publicat: 27 dec. 2020, 14:50 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă