Cu cine s-a iubit Claudia Pătrășcanu înainte de Gabi Bădălau

Publicat: 23 mart. 2021, 10:51 Autor: Elena Vedete

Despre Claudia Pătrașcanu s-a tot scris în ultima perioadă. Însă, frumoasa brunetă a încercat să stea departe de scandaluri și să aibă grijă de cei doi copii pe care îi are din relația cu Gabi Bădălău. 

Din păcate, bruneta nu este la prima suferință din viața sa. Claudia Pătrășcanu nu a avut noroc în dragoste. Acesta a suferit enorm și în trecut, când iubitul ei din acea perioadă, cu care era logodită, a părăsit-o printr-un sms, în 2012. Solista a avut o relație cu Refik, un om de afaceri turc. Cei doi au fost împreună trei ani, din 2009 până în 2012, când bărbatul a anunțat-o că rupe logodna, scrie Click!

Aflat în Africa, într-o deplasare de afaceri, bărbatul i-a recomandat Claudiei să se mute din apartamentul lui şi să plece înapoi la părinţii ei din Constanţa. Turcul i-ar fi spus că este mai bine ca ea să își refacă viața cu un alt bărbat.

Claudia Pătrăşcanu s-a căsătorit în 2015 cu Gabi Bădălău

Claudia Pătrăşcanu a reușit să treacă peste eșecul sentimental în brațe lui Gabi Bădălău, deși luni bune a ținut relația secretă. În 2015 cei doi s-au căsătorit civil. După o lună, solista a anunțat că este gravidă. În 2017, ea a născut cel de-al doilea copil al cuplului. Deși păreau că au o căsnicie trainică, se pare că infidelităţile repetate ale lui Gabi Bădălău au distrus mariajul lor. Cei doi se află în plin proces de divorț.Claudia Pătrășcanu a devenit cunoscută de o țară întreagă datorită muzicii, fiind una dintre cele mai apreciate artiste. În ultimul timp, însă, aceasta a ajuns în prim plan ”grație” scandalului cu Gabi Bădălău, iubitul Biancăi Drăgușanu. Cei doi nu reușesc să ajungă la un numitor comun în privința divorțulului, dar nici a custodiei celor doi copii pe care îi au împreună.Claudia Pătrășcanu a precizat de nenumărate ori că trece prin clipe grele din cauza acestor probleme, însă acestea nu sunt singurele momente delicate pe care le are aceasta de depășit.

Câți bani avea în portofel în momentul în care a fost dată afară din casă de Gabi Bădălău

După ce s-a separat de Gabi Bădălău, cântăreața s-a mutat în Agigea cu cei doi copii. Aceasta a declarat pentru Ok!Magazine faptul că în prezent își dorește o viață liniștită pe care să o trăiască alături de familia sa.

„Când ai copii în viaţa ta, sufletul îţi întinereşte şi mai tare, devii şi tu copil. Eu nu mă simt de 40 de ani, am rămas undeva pe la 33. Însă din perspectiva maturităţii, vârsta îşi spune cuvântul. Mă gândesc doar să fiu liniştită, sănătoasă şi să nu-mi mai forţez soarta. Sunt mai calculată, nu-mi doresc decât să am puterea să-i cresc cum se cuvine pe aceşti doi băieţi. Să-i fac doi bărbaţi super-valoroşi”, a declarat Claudia.

Deși în ultimii ani, artista a trecut prin momente grele, aceasta a recunoscut că a reușit să treacă peste ele gândind pozitiv. Mai mult, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că nici măcar în momentul în care a fost dată afară din casă de fostul partener, nu și-a pierdut speranța.

„Totul se întâmplă cu un scop. Poate toată nebunia asta din ultima perioadă o să-mi aducă şi soare pe stradă. Sunt convinsă că fericită cu adevărat voi fi de acum încolo, doar că trebuie să mai am răbdare. Eu când am fost dată afară din casă cu copiii aveam 180 lei în portofel şi nu am disperat niciodată”, a mai spus artista.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 23 mart. 2021, 10:51 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă