Cu ce se ocupă iubitul misterios al Ioanei Ginghină! Actrița a dat ”lovitura” în plan amoros

Publicat: 04 Mar. 2020, 08:27 Vedete

Dacă s-a aflat cum arată iubitul secret al actriței Ioana Ginghină, este timpul să aflăm și cu ce se ocupă bărbatul!

Ioana Ginghină este tare fericită și împlinită acum. Actrița, care care în urmă cu șapte luni a decis să divorțeze de Alexandru Papadopol, trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste. Putem spune că actrița a dat ”lovitura” în plan amoros, căci nici eu nu este atât de ”misterios”, ba chiar alcătuiesc împreună un cuplu cunoscut! Iubitul învăluit în secrete este un cunoscut influencer în turism, scrie Cancan.

Cristi Pitulice, iubitul Ioanei Ginghină, are o experiență de 13 ani în domeniul turismului, fiind absolvent a două facultăți de turism. Bărbatul oferă și consultanță în domeniu, scrie sursa mai sus menționată.

Tânărul care i-a furat inima Ioanei Ginghină s-a specializat în turismul din Austria, căci acolo a fost și ghid turistic! Cristi organizează chiar ”Transilvania Train”, un eveniment care include călătoria cu trenul, fiind un circuit turistic cu experiențe și panorame unice. De asemenea, el mai organizează și circuite în zonele viticole – cu degustări de vin.

Însă puțini știu că și el a trăit o dezamăgire în dragoste, la fel ca Ioana Ginghină. În trecut, el a fost logodit și înainte de a face nunta, s-au despărțit.

Publicat: 04 Mar. 2020, 08:27 Vedete
Pe aceeași temă