Cu ce probleme se confruntă Tora Vasilescu după infectarea cu COVID-19: ”Am avut niște dureri mari”

Publicat: 25 Jan. 2021, 15:47 Vedete
Cu ce probleme se confruntă Tora Vasilescu după infectarea cu COVID-19: ”Am avut niște dureri mari”

Tora Vasilescu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Din nefericire vedeta a avut mari probleme de sănătate din cauza noului coronavirus, atât ea cât și soțul acesteia. Deși s-au ferit cât de mult au putut de boala nemiloasă, virusul nu i-a ocolit.

Celebra actriță și soțul ei au trecut prin momente extrem de grele, însă cu ajutorul medicilor și a faptului că au ascultat cu sfințenie recomandările acestora, cei doi au reușit să se vindece și să învingă boala.

În cadrul unui interviu, actrița a mărturisit că s-a vindecat de coronavirus după o săptămână.

”Am luat coronavirusul de la soțul meu, deși ne-am protejat cum am putut mai bine. Dar soțul meu s-a dus la un prieten să bea o cafea, a cărei soție era răcită, iar noaptea a făcut temperatură de 38. Am sunat la medic, i-am dat pastile, i-am dus mâncare la ușă, dar nu știu cum, după trei zile l-am luat și ei, deși eu m-am simțit bine. O săptămână m-a ținut, făcut febră, dar nu mare, apoi mi-am pierdut mirosul și am avut tuse, atunci m-am panicat puțin, dar am avut simptome ușoare”, a explicat Tora Vasilescu în cadrul unei emisiuni TV, potrivit wowbiz.ro

”Am avut și probleme cu respirația”

Totodată, Tora Vasilescu a explicat faptul că virusul i-a afectat cele mai slabe părți ale corpului. După o perioadă în care a stat în izolare acasă, actrița a mers la medic pentru a-și face mai multe controale și investigații medicale și astfel a descoperit faptul că virusul i-a afectat anumite organe.

”Am avut niște dureri mari în spate, am crezut că e musculatura, dar n-au trecut, atunci mi-am dat seama că erau de la plămâni. Sechele sunt, în urma radiografiei au ieșit mici porțiuni care arată ca sticla mată pe plămâni, dar medicul a zis că este bine că sunt mici, apoi am avut și probleme cu respirația, aveam lipsă de aer”, a mai povestit marea actriță, Tora Vasilescu.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 25 Jan. 2021, 15:47 Vedete
Pe aceeași temă