Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Claudia Pătrășcanu: ”Leșinam pe stradă”

Publicat: 17 Mar. 2021, 12:10 Vedete

Claudia Pătrășcanu a avut parte de probleme de sănătate în urmă cu ceva ani, după ce a încercat o serie de diete stricte pentru a scăpa de kilogramele în plus. Însă, dietele au dus-o în pragul leșinului, pe stradă.

Claudia Pătrășcanu a povestit la Antena Stars despre perioada în care își dorea să scape de kilogramele în plus. Fosta parteneră a lui Gabi Bădălău a mărturisit că a ținut o serie de diete stricte care i-au cauzat probleme de sănătate: cântăreața a ajuns chiar și în pragul leșinului.

„Am avut o perioadă a lansării mele. Eram puștoaică, aveam 19 ani și am fost mai plinuță, aveam 71 de kilograme. Nici nu vreau să-mi amintesc ce făceam ca să slăbesc. Țineam tot felul de diete, unele chiar foarte grele, leșinam pe stradă. A fost o perioadă dificilă atunci în viața mea, pentru că eram destul de plinuță: 73-74 de kilograme, eram o pufoșenie și a trebuit să țin diete. E important să faci și sport.

Leșinam la propriu pe stradă. Făceam și sport, dar mă ambiționam ca să slăbesc mai repede, eram în ascensiune muzicală și trebuia să slăbesc foarte repede. Țineam tot felul de diete. Nu pot să renunț la dulciuri, atunci aveam o ambiție să slăbesc”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu s-a terminat

De aproape un an și jumătate, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află într-o dispută. Și se pare că războiul este departe de a se fi terminat între cei doi. Recent, Gabi Bădălău a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, după ce acesta ar fi dorit să își ia copiii în weekend pentru a petrece timp cu ei.

„Indiferent de scenariu, atunci când îi spui copilului cât de rău a fost și este tatăl tău, te aude discutând despre asta cu cineva, nu faci altceva decât să creezi în copil un conflict interior. Copiii își iubesc ambii părinți și îi doare să vadă că aceștia sunt în război. În plus, copilul este jumătate mamă și jumătate tata, iar atunci când îl critici pe tată, implicit critici și copilu. Când îl negi pe tată, negi și o parte semnificativă din copil”, a fost o parte din mesajul publicat de Gabi Bădălău, arată Antena Stars.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 17 Mar. 2021, 12:10 Vedete
Pe aceeași temă