Claudia Pătrășcanu nu a terminat ”războiul” cu Gabi Bădălău. Artista, atacată dur: ”Când îl negi pe tată, negi și o parte semnificativă din copil”

Publicat: 15 Mar. 2021, 11:29 Vedete

De aproape un an și jumătate, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află într-o dispută. Și se pare că războiul este departe de a se fi terminat între cei doi. Recent, Gabi Bădălău a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, după ce acesta ar fi dorit să își ia copiii în weekend pentru a petrece timp cu ei.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu se află într-un ”război” de ceva timp. Recent, bărbatul s-a prezentat în fața locuinței artistei ca să își ia copiii pentru a petrece timp alături de ei. Însă, Gabi Bădălău s-a lovit de refuzul acesteia de a-i lua de lângă ea. Pe rețelele de socializare a scris următorul mesaj:

„Indiferent de scenariu, atunci când îi spui copilului cât de rău a fost și este tatăl tău, te aude discutând despre asta cu cineva, nu faci altceva decât să creezi în copil un conflict interior. Copiii își iubesc ambii părinți și îi doare să vadă că aceștia sunt în război. În plus, copilul este jumătate mamă și jumătate tata, iar atunci când îl critici pe tată, implicit critici și copilu. Când îl negi pe tată, negi și o parte semnificativă din copil”, a fost o parte din mesajul publicat de Gabi Bădălău, arată Antena Stars.

Câți bani avea artista în portofel în momentul în care a fost dată afară din casă de Gabi Bădălău

Deși în ultimii ani, artista a trecut prin momente grele, aceasta a recunoscut că a reușit să treacă peste ele gândind pozitiv. Mai mult, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că nici măcar în momentul în care a fost dată afară din casă de fostul partener, nu și-a pierdut speranța.

„Totul se întâmplă cu un scop şi poate toată nebunia asta din ultima perioadă o să-mi aducă şi soare pe stradă şi sunt convinsă că fericită cu adevărat voi fi de acum încolo, doar că trebuie să mai am răbdare. (…) Eu când am fost dată afară din casă cu copiii aveam 180 lei în portofel şi nu am disperat niciodată”, a mai spus artista.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 15 Mar. 2021, 11:29 Vedete
Pe aceeași temă