Dan Bittman este în culmea fericirii! Mezinul familiei i-a făcut o surpriză imensă

Publicat: 11 Jun. 2021, 11:52 Vedete

Motiv de mândrie și de bucurie pentru familia lui Dan Bittman. Băieții lui mai mici au trecut prin emoții pentru că au absolvit, Patrick – liceul și Marc, mezinul, gimnaziul, amândoi în același an.

Imediat după băiatul mijlociu, Patrick, a urmat rândul lui Marc, cel mai mic membru din familie. Așa că părinții, Dan Bittman și Liliana Ștefan, au mers din nou la școală și au postat apoi, fiecare pe contul lui de socializare, câte un mesaj.

Dan Bittman a făcut o filmare cu Marc pentru contul său de Facebook. “Și a venit și valul 3 și a terminat și Marc 8 clase, cu media 9,89, premiul 3!”, a spus solistul trupei Holograf, mândru, nevoie mare!

Asta în timp ce mama lui, Liliana Ștefan, a fost mai profundă!

“Marc se uită la mine în fiecare zi cu privirea asta albastră și caldă pe care a moștenit-o de la mama mea. E un copil senin ca un cer de vară, pentru care zâmbetul e starea normală de a fi. Ceva bun trebuie să fi făcut eu într-o viață anterioară de m-a binecuvântat Dumnezeu cu așa o minune! De azi, gata și cu gimnaziul! Marc, mergi pe calea ta cu ambiția, perseverența și determinarea care te caracterizează!”, a scris fosta parteneră de viață de 25 de ani a lui Dan Bittman, de altfel și mama copiiilor lui.

Cât despre  Alex, băiatul lor cel mare, acesta este deja un nume în muzică și se pare că a fost cooptat curând în echipa lui Marius Moga. Patrick va merge din toamnă la Universitatea din Amsterdam, la secțiunea de Business, iar Marc are și el veleități artistice, fiind pasionat de chitară.

Al doilea absolvent al familiei Bittman a fost mijlociul Patric, săptămâna trecută. Atunci Liliana Ștefan a fost la fel de emoționată!

“Îl știu de când s-a înființat lumea. Lumea mea și lumea lui. De mic i-am zis în toate felurile posibile de la Bobel, că arăta ca o bobiță, la Prințul, pentru că are așa o atitudine. El este Patrick, băiatul cu inima de aur și vorba de miere. Azi s-a încheiat un ciclu important pentru el, liceul. Urmează-ți visele, Patrick! Eu o să fiu mereu pe aproape, mândră de tot ce faci!”, a fost mesajul postat de fosta parteneră de viață  a lui Dan Bittman.

 

Publicat: 11 Jun. 2021, 11:52 Vedete
Pe aceeași temă