Cu ce echipă ține Andreea Esca! ”Toate fetele erau leșinate și se uitau la ei”

Publicat: 25 May. 2020, 12:55 Vedete

Nu multe persoane cunosc faptul că Andreei Esca i-a plăcut fotbalul atunci când era mică! Cu ce echipă ține cunoscuta prezentatoare de televiziune!

Celebra prezentatoare TV a relatat, potrivit GSP, cu ce echipă de fotbal ține. Andreea Esca este dinamovistă și acum ține la toate sporturile cu Dinamo.

„Răducioiu era preferatul meu de la Dinamo. A fost coleg de școală cu mine. Eu eram clasa a 8-a, iar el era clasa a 10-a. Deja juca la echipa de tineret și avea un prieten la școală și toată ziua băteau mingea în curtea școlii.

Toate fetele erau leșinate și se uitau la ei cum se joacă. Răducioiu era și foarte drăguț. Era blond, cârlionțat și cu ochi albaștri. De acolo a început pasiunea pentru Dinamo. Am zis că dacă țin cu Dinamo la fotbal, trebuie să țin peste tot, la toate sporturile. Așa s-a întâmplat”, a declarat Andreea Esca la Pro X, citează GSP.

Andreea Esca, dezvăluiri cumplite: „Mi-a spus că nu putem să fim prieteni dacă nu mă culc cu el“!

Una dintre cele mai iubite persoane publice din Romania a facut o dezvaluire neasteptata. În prezent, Andreea Esca este casatorita cu Alexandru Eram impreuna cu care are doi copii si este fericita si implinita atat ca sotie, cat si ca mama.

Stirista a scris pana acum doua carti, iar intr-una din ele a spus cateva detalii intime, cum ar fi primul ei iubit si cum s-a desfasurat prima ei relatie. Potrivit tabloidelor, care au făcut publice pasaje din carte, se pare că prezentatoarea ştirilor de la Pro TV a făcut dezvăluiri incredibile despre primii bărbaţi din viaţa ei.

„Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns şi de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre acelaşi lucru. Primul, adică primul cu care facem dragoste. Cred într-adevăr că prima dată trebuie să facem dragoste cu cineva despre care gândim că este alesul pentru totdeauna. Atât de mult să îl iubim. Eu, de exemplu, aveam obsesia asta cu Merită?”, a explicat Andreea Esca.

 

Publicat: 25 May. 2020, 12:55 Vedete
Pe aceeași temă