Andreea Esca, dezvăluiri cumplite: „Mi-a spus că nu putem să fim prieteni dacă nu mă culc cu el“!

Publicat: 23 mai 2020, 13:12 Autor: Elena Vedete
Andreea Esca, dezvăluiri cumplite: „Mi-a spus că nu putem să fim prieteni dacă nu mă culc cu el“!

Una dintre cele mai iubite persoane publice din Romania a facut o dezvaluire neasteptata. În prezent, Andreea Esca este casatorita cu Alexandru Eram impreuna cu care are doi copii si este fericita si implinita atat ca sotie, cat si ca mama.

Stirista a scris pana acum doua carti, iar intr-una din ele a spus cateva detalii intime, cum ar fi primul ei iubit si cum s-a desfasurat prima ei relatie. Potrivit tabloidelor, care au făcut publice pasaje din carte, se pare că prezentatoarea ştirilor de la Pro TV a făcut dezvăluiri incredibile despre primii bărbaţi din viaţa ei.

„Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns şi de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre acelaşi lucru. Primul, adică primul cu care facem dragoste. Cred într-adevăr că prima dată trebuie să facem dragoste cu cineva despre care gândim că este alesul pentru totdeauna. Atât de mult să îl iubim. Eu, de exemplu, aveam obsesia asta cu Merită?”, a explicat Andreea Esca.

Andreea Esca: „Nu mai rezistă să fim despărţiţi de acest impediment”

„Îmi amintesc că eram îndrăgostită în adolescenţă de un bărbat care mi-a spus într-o zi, nu după mult timp de când ieşeam împreună, că nu se poate să mai fim prieteni dacă nu mă culc cu el. Mă iubeşte prea mult şi nu mai rezistă să fim despărţiţi de acest impediment. Ei bine, cu toate că eram topită după el, am considerat că nu merită să fie primul, doar pentru că mi s-a părut anormal să nu mă poată iubi fără actul sexual. Eu credeam că dragostea este mai presus de aşa ceva şi l-am părăsit.

După ce treci de faza primului, începi să compari și să alegi. Primul a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înante să fim iubiți în sens fizic și nu am regretat niciodată decizia. Deși cel care n-a mai ajuns să fie primul mi-a dovedit în timp că era într-adevăr, a spus Andreea Esca.

Publicat: 23 mai 2020, 13:12 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă