Cu ce artist celebru din România se iubește Alexandra Ungureanu! Au împărțit săruturi criminale într-un mall

Publicat: 22 aug. 2022, 10:54 Autor: Maria Apostol Vedete

Alexandra Ungureanu nu mai este singură și nici nu pare să-și asundă nou idilă pe care o are cu un celebru DJ din România. Cei doi și-au dat frâu liber instinctelor într-un mall din Băneasa.  

Viața personală a Alexandrei Ungureanu a fost lipsită de acțiune în ultimii ani. Ea a avut o relație  la distanță, cu un român stabilit în Statele Unite, care s-a sfârșit chiar înainte de a ajunge în fața altarului.

Ruptura s-a produs, nu am mai fost dispusă să dau detalii… Evident, am suferit, a fost o perioadă în care nu am fost ok… El s-a supărat pe mine, mai ales că avea impresia că eu dau acele articole ca să mă promovez.

După o perioadă însă ne-am lămurit, am știut cum stau lucrurile și situația s-a calmat, iar acum suntem în relații cât se poate de civilizate”, a explicat Alexandra Ungureanu în urmă cu mai mult timp.

Rănile s-au vindecat într-un final, iar fosta câștigătoare de la ”Bravo, ai stil!” pare dispusă să intre într-o altă relație. Dovadă o fac și imaginile surprinse de paparazzi.

Cel care i-a furat inima Alexandrei Ungureanu este tot un artist, și unul destul de cunoscut, chiar dacă  face muzică underground. Este vorba despre DJ Gojira, care produce nu doar muzică, ci și un podcast destul de apreciat pe YouTube. Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi pe CANCAN.RO.

Alexandra Ungureanu: ”Nu mă văd mireasă. Mă văd fericită!”

În perioada în care era singură, cântăreața a mărturisit că nu se visează mireasă și că tot ce își dorește este un partener care s-o facă fericită.

Nu caut o jumătate. Mă consider un om întreg, capabil să își facă o viață mulțumitoare și îndestulătoare. Dacă vine cineva să pună un plus acestei situații, e de preferat, nu să caute, să schimbe sau să strice mersul lucrurilor, ca să se simtă stăpân pe situație.

E ceva ce am înțeles recent. Cu siguranță și eu mă pot adapta și evolua după omul de lângă mine, pentru că simt și vreau (…) Nu mă văd mireasă. Mă văd fericită!”, a declarat artista într-un interviu acordat pentru CIAO.RO.

Publicat: 22 aug. 2022, 10:54 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă