CTP a face praf pe Simona Halep: ”A făcut o greșeală pe care nu credeam că o s-o mai văd la ea!”

Publicat: 23 Jan. 2020, 15:11 News
CTP a face praf pe Simona Halep: ”A făcut o greșeală pe care nu credeam că o s-o mai văd la ea!”

Cristian Tudor Popescu a criticat și a lăudat, în același timp, prestația Simonei Halep din turul al doilea de la Australian Open. 

”Simona Halep a rămas calmă, controlată, atunci când Dart a intrat în zona, a început să lovească foarte bine pentru că nu mai avea ce pierde. Meciul nu e numai cu bune. Simona a făcut o greșeală psihologică pe care nu credeam că o s-o mai văd la ea, și anume că va veni victoria de la sine. De multe ori, nu se întâmplă așa. Adversara prinde curaj, se eliberează de emoție. Asta s-a întâmplat. Și momentul cel mai rău al Simonei a fost acela când, la 5-3, a strigat spre banca tehnică: ”ce să fac?”. Păi cum ce să faci? Trebuia să aștepte ca această explozie a adversarei să se consume. Nu era ceva deosebit. Această enervare a ei nu mi-a sunat bine.

În rest, Simona a făcut un meci de antrenament. A avut parte și de niște schimburi care îi vor fi de folos în continuare. Putem spune că este un meci util, nu aș spune că este un meci foarte bun”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi Sport

Simona Halep o va întâlni în turul al treilea de la Australian Open pe Yulia Putintseva (25 de ani, 38 WTA). Partida Halep – Putintseva va avea loc sâmbătă, la o oră ce va fi anunțată ulterior. .

Publicat: 23 Jan. 2020, 15:11 News
Pe aceeași temă