Cristina Spătar, umilită de partenera fostului soț! Larisa primește cadouri de lux, iar artista e înglodată în datorii

Publicat: 25 mart. 2022, 14:30 Autor: Maria Apostol Vedete

Deși sunt divorțați de mai mulți ani, se pare că relația dintre Cristina Spătar și fostul ei soț a rămas una ”vitregă”. Alin Ionescu îi pune încă bețe-n roate, în vreme ce soția lui actuală este răsfățată ca o divă. 

Când credea că viața i-a oferit totul și are o viață de familie perfectă, Cristina Spătar a primit o lovitură grea! S-a trezit într-o zi fără soț și fără casă, disperată să găsească o locuință pentru ea și cei doi copii. A cumpărat un apartament, iar acum are o rată de aproape 3.000 de lei pe lună.

A fost o perioadă mai delicată. Ultimii doi-trei ani din căsnicie și am înțeles mesajul, pentru că lipsea foarte mult. Eu am fost doar foarte geloasă. Nu l-am înșelat în viața mea și nu aș fi făcut asta. Pentru mine el era totul, pentru că eu n-am mamă. N-am pe nimeni. El și familia lui, pentru mine, erau totul”, a declarat Cristina Spătar în urmă cu un an.

Artista trăiește vremuri grele din cauza lipsei evenimentelor și a chiar a luat în considerare să se mute din țară pentru a-și găsi de lucru. Sora ei, care locuiește în Anglia, s-a oferit s-o ajute, însă artista se împiedică de altă problemă. Și anume fostul soț, care refuză să dea semnătură pentru ca aceasta să poată lua cu ea și cei doi copii.

Cristina Spătar: ”Chiar nu mă interesează femeia în sine”

Se pare că actuala soție a lui Alin Ionescu ar fi folosit cuvinte dure la adresa Cristinei Spătar, dar cântăreața nu a vrut să-i răspundă cu aceeași monedă.

Nu vreau să comentez pe acesta temă. Asta ar însemna un război și am nevoie de liniște pentru copiii mei. Chiar am nevoie de liniște. Vizavi de acești oameni nu vreau să mai fac comentarii, chiar nu mai vreau. Am avut destul în ăștia 6 ani. Nu mai vreau. Nu vreau să mai deschid subiectul ca să nu se creeze acel boomerang, în care o să existe mereu discuții și nu vreau să le mai creez.

Prefer să las lucrurile așa, să aplanez. Dacă vreodată o să mai fie vorba despre treaba asta, nu mai vreau să discut despre fata asta. Chiar nu mă interesează femeia în sine. Nu văd ce aș câștiga dacă aș vorbi despre asta. Vreau liniște pentru copii, atât vreau„, a declarat Cristina Spătar, conform wowbiz.

Așadar, în timp ce artista se luptă cu o rată de 2.800 de lei lunar, iar fostul soț pare să fi uitat de pensia alimentară pentru cei doi copii, actuala lui soție primește cadouri pe bandă rulantă, și deloc ieftine!

Unul dintre ele, pe care l-a afișat pe Instagram, îl reprezintă o mașină în valoare de 100.000 de euro!

Autoturismul de lux i-a fost livrat cu funde și baloane în formă de inimioare!

Publicat: 25 mart. 2022, 14:30 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă