Cristina Spătar este în doliu. Tatăl artistei a încetat din viață

Publicat: 14 iun. 2021, 12:29 Autor: Elena Vedete
Cristina Spătar este în doliu. Tatăl artistei a încetat din viață

Cristina Spătar trece printr-o perioadă extrem de dificilă! După ce a aflat că tatăl său a fost diagnosticat cu cancer la gât, la finele anului trecut, boală care a măcitat-o și pe mama sa, acum artista a fost nevoită să îşi conducă părintele pe ultimul drum. 

Cristina Spătar a făcut tristul anunț postând pe pagina sa de Facebook o fotografie în care ea se află lângă sicriul părintelui ei. „Drum lin spre îngeri, tată. Acolo o vei reîntâlni pe ea…”, sunt cuvintele scrise de artistă în dreptul fotografiei cutremurătoare.

În urmă cu câteva luni, Cristina Spătar dezvăluia că tatăl ei suferă de cancer ganglionar. „Tatăl meu a încercat mai multe relații, toate ar fi murit de cancer. Cred că e un blestem. Acum am aflat că și el are cancer la gât. Eu și sora mea vrem să-i fim alături. Există un Dumnezeu și el îmi dă putere, lecții. Fiecare are un Dumnezeu, o cruce de dus, eu o duc pe a mea, e mai grea”, spunea cântăreața, potrivit libertatea.ro.

Cristina Spătar şi-a pierdut mama tot din cauza cancerului

”Cea mai mare lovitură a fost când mama s-a îmbolnăvit de cancer. Atunci a fost cea mai mare lovitură, deși nu conștientizam la momentul respectiv. Dacă ar fi fost mama lângă mine, ar fi fostul totul mult, mult mai bine și mai ușor de depășit anumite momente.

Cea mai mare lovitură a vieții mele a fost moartea mamei de cancer. Eu am avut ghinionul să fiu lângă ea și să sufăr, sora mea fiind plecată în străinătate. Chestia asta m-a marcat foarte tare”, a declarat în cadrul unei emisiuni TV, cu ceva timp în urmă.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 14 iun. 2021, 12:29 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă