Cristina Siscanu, umilita in ziua nuntii! Ce a patit in scurt timp de la pasirea spre altar

Publicat: 25 aug. 2018, 17:26 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu au ales sa se recasatoreasca saptamana aceasta.

Ziua lor frumoasa a fost stricata de gurile rele ale oamenilor. Cristina Siscanu, umilita in ziua nuntii din cauza tinutei! Mai multe persoane de pe contul ei de Facebook care au vazut cum s-a imbracat au inceput sa o critice.

Si nu au fost deloc abtinuti! Acestia au umilit-o, spunandu-i ca tinuta ii lasa zonele intime la vedere. Evident, Cristina Siscanu s-a aparat si a marturisit cum a ajuns sa poarte tinuta. Pentru a doua nunta, aceasta a ales o tinuta formata din bluza si pantaloni.

Dar oamenii au considerat ca poarta o rochie indecenta. Mai exact, o tinuta cu vedere spre… ce vede sotul ei, noaptea…

Cristina Siscanu, umilita in ziua nuntii! Ce a patit in scurt timp de la pasirea spre altar„Am sufletul plin de tristete… Romanii sunt un popor atat de trist… E foarte tarziu… copilul meu cel mic doarme langa mine si ma uit la ea… si ma cuprinde nelinistea… Cum va creste intr-o societate plina de atata ura?

Ce i se poate intampla unui om ca sa ajunga sa jigneasca cu o usurinta greu de descris… doar asa stand pe canapea si butonand pe telefon? De ce sa executi un suflet fara mila? Un suflet pe care nici nu l-ai cunoscut vreodata…

Cristina Siscanu, umilita in ziua nuntii! Ce a patit in scurt timp de la pasirea spre altarDa, asa m-am imbracat, consiliata fiind de specialisti in domeniu. Si mi-a placut! Nu este o rochie! Este o tinuta alcatuita din bluza si pantaloni. Cum sa “urli “ ca se vad partile intime cand nu exista asa ceva?

Nici daca as fi ridicat bluza nu s-ar fi vazut vreo parte intima! Cum sa arunci cu noroi intr-un om in ziua in care traieste un eveniment fericit?! Si vorbim despre educatie si piosenie? Really? Atat de trist… „, a transmis ea, pe Facebook.

Publicat: 25 aug. 2018, 17:26 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă