Cristina Siscanu, program de remodelare corporala. „Niste nefericite, din pacate”

Publicat: 17 Jul. 2018, 18:10 News 3

Jurnalista si-a propus sa arate din ce in ce mai bine, astfel ca a luat initiativa si a inceput un program de remodelare corporala.

Cristina Siscanu, program de remodelare corporala

Dupa ce s-au retras din televiziune, cei doi soti s-au inscris la sala, fiind foarte atenti la aspectul lor, chiar daca nu mai apar pe micile ecrane.

„La treaba cu celebrul Dimi! Dupa prima sedinta am scapat de durerile de spate si, culmea, am capatat o energie incredibila, desi exercitiile sunt solicitante. Aici este un exceptional centru de renastere fizica si mentala”, a declarat Madalin Ionescu, preluat de click.ro.

Cristina Siscanu, program de remodelare corporala. Dupa ce a devenit mamica pentru prima oara, Cristina Siscanu a reusit sa slabeasca 20 de kilograme. La aproape un an dupa ce a nascut, dieta Cristinei a dat roade, iar toti o intrebau cum a reusit.

„Aoleu, Doamne, toata lumea ma intreaba cum am slabit! Intr-adevar m-am ingrasat foarte mult in perioada sarcinii, 25-26 de kilograme, dar m-a ajutat sa slabesc alaptatul. Alaptand slabesti! Organismul consuma in medie cam 500 de calorii pe zi producand lapte.

Cristina Siscanu, program de remodelare corporala. Am tinut si o dieta personalizata, cu 5 mese pe zi, facute in functie de ceea ce-mi place mie sa mananc, dar asa cum trebuie. Dulciuri nu aveam voie, doar o data la 8-10 zile. Spun de dulce pentru ca asta imi place mie foarte mult si la asta mi-a fost foarte greu sa renunt. Am facut si sport o perioada, dar de ceva timp n-am mai facut pentru ca m-a solicitat foarte mult Petra, fiica mea.”

« Pagina anterioară

Publicat: 17 Jul. 2018, 18:10 News 3
Pe aceeași temă