Cristina Şişcanu este însărcinată? Soţia lui Mădălin Ionescu şi-a arătat burtica în mediul online: ”Ne întoarcem patru”

Publicat: 03 apr. 2024, 13:43 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu au plecat recent într-o scurtă vacanţă. Aşa cum deja i-au obişnuit pe fanii lor, cei doi au publicat mai multe imagini din zonele pe care le-au vizitat, dar au făcut şi o dezvăluire care i-a pus pe toţi pe jar.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu se află de câteva zile în Italia. S-au bucurat de vremea frumoasă, au vizitat o mulțime de locuri şi s-au delectat cu cele mai gustoase preparate.

Cristina Şişcanu şi-a pus fanii pe jar

Într-una dintre zile, cei doi au luat o masă copioasă, iar seara s-au amuzat de acest lucru, Vedeta a făcut o glumă, insinuând că este însărcinată și că se vor întoarce în număr mai mare acasă.

Cristina Șișcanu: Ne întoarcem patru. Oricum, este ceva rău. Deci paste, da? Paste cu tot felul.

Mădălin Ionescu: Am mâncat și pâinică, ceea ce eu nu mănânc. Ne întoarcem patru, dar nu din motivele…

Cristina Șișcanu: Uită-te și tu! Pui mâna pe burtică.

Cristina Şişcanu, la un pas de divoţ

Recent le-a atras atenţia urmăritorilor cu o dezvăluire despre căsnicia ei. Deşi pare că între ea şi Mădălin Ionescu nu ar exista nicio problemă, vedeta de la Metropola TV a mărturisit că lucrurile nu sunt roz tot timpul. Cei doi s-au certat la un moment dat destul de tare, ba chiar au luat în considerare să se despartă. Motivul? Un copac, mai precis, o salcie din curtea lor.

Deși pare incredibil, situaţia a fost atât de tensionată încât şatena i-a spus partenerului ei că vrea să divorţeze. Totul a pornit într-o zi când Mădălin Ionescu a sesizat că rădăcinile copacului au deteriorat pavelele din curte şi a decis să renunţe la el. Soţia lui s-a opus vehement, ba chiar a ajuns să îi spună că se desparte de el dacă taie salcia.

În cele din urmă s-a găsit o soluție care să îi mulțumească pe amândoi: au decis să înlocuiască pavelele cu gazon, păstrând în același timp și salcia. (VEZI DECLARAŢIILE AICI)

 

sursă foto: social media

Publicat: 03 apr. 2024, 13:43 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă