Cristina Șișcanu, acuzată de fani că își controlează soțul: „La începutul relației mi se părea mie că eu am ultimul cuvânt de spus”

Publicat: 05 dec. 2023, 11:34 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Cristina Șișcanu, acuzată de fani că își controlează soțul: La începutul relației mi se părea mie că eu am ultimul cuvânt de spus

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt căsătoriți de 12 ani. Cei doi sunt foarte activi în mediul online, acolo unde obişnuiesc să împărtăşească diferite momente din viaţa lor cu cei care îi urmăresc. De cele mai multe ori, primesc aprecieri din partea internauţilor, însă uneori oamenii îi critică pentru felul în care aleg să gestioneze unele situaţii. Recent, prezentatoarea TV a fost acuzată că își controlează soțul. 

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt împreună de peste un deceniu și au împreună o fiică, pe Petra. Prezentatorul de la Metropola TV mai are doi copii pe Filip și Ștefania din mariajul anterior.

Cei doi soţi nu au avut niciodată o problemă în a-şi expune viaţa privată în faţa publicului, însă acest lucru a atras atât complimente, cât și critici din partea internauților. S-au spus multe despre cuplul lor de-a lungul timpului, iar recent fanii au sesizat un lucru care a pus-o pe gânduri pe Cristina Şişcanu.

Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu

Cum au răspuns cei doi acuzaţiilor din mediul online

Mai exact, mulți au fost de părere că Mădălin Ionescu este dominat de Cristina Șișcanu, iar valul de repoșuri i-a determinat să explice cum stau lucrurile, de fapt, în căsnicia lor. Prezentatoarea TV și Mădălin Ionescu au spus că întotdeauna iau deciziile împreună și se susțin necondiționat.

Cristina Șișcanu: Baby, spune și tu adevărul că nu mă simt confortabil. Că tu ești sclavul meu, că tu execuți tot ce spun eu, că eu sunt regina, eu sunt cea care dau ordine ș.a. Spune și tu adevărul, ce viață duc eu…

Mădălin Ionescu: Eram la eveniment, prezentam și în timp ce Cristina stătea cuminte într-un colț, au venit tot felul de doamne și domnișoare care și-au făcut poze cu mine

Cristina Șișcanu: Dar nu numai că făceau poze cu tine, te luau în brațe, te pupau

Mădălin Ionescu: Cristina a fost foarte înțelegătoare și nici nu mi-a zis nimic, nu mi-a reproșat

Cristina Șișcanu: Dacă la începutul relației mi se părea mie că eu am ultimul cuvânt de spus, de foarte mult timp nu mai e așa. Știi de când s-au schimbat lucrurile? De când s-a născut Petra.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au mai explicat că internauții i-au perceput greșit și că nu se pune problema de supunere în căsnicia lor.

„Eu nu cred că există șef în casa asta. Noi nu suntem genul de cuplu în care unul comandă și celălalt se supune. Amândoi avem personalități puternice. Mie nu îmi place să mă cert. Eu sunt reflexia ta, dar nu cred că se pune problema de supunere, percepția asta e eronată.

Nu vreau să fiu dur, dar doi oameni care se iubesc și care transmit asta, vor fi mereu judecați de cei nefericiți. Un bărbat care îi este loial unei femei, va fi mereu privit ca un pămpălău și o femeie care îi este loială unui bărbat, va fi întotdeauna privită ca o șmecherică, care sigur are ea ceva de ascuns”, au mai completat cei doi pe pagina de Instagram.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 05 dec. 2023, 11:34 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă