Cristina Șișcanu, din nou mamă: „Da, îmi doresc mult”

Publicat: 26 mai 2022, 12:22 Autor: Camelia Vedete

Cristina Șișcanu vrea să devină din nou mamă. Ce a mărturisit vedeta, dar și cum se înțelege cu cei doi copii ai soțului ei, Mădălin Ionescu. Din ce motiv a amânat să mai aducă un copil pe lume în această perioadă.

Cristina Șișcanu din nou mamă. Cristina Șișcanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mădălin Ionescu și vrea să devină din nou mamă! Cu toții știm că după ce s-a căsătorit, vedeta are trei copii, nu doar de unul.

Cristina Șișcanu își dorește să devină din nou mamă

Îndrăgita vedetă a mărturisit că își dorește să devină din nou mamă. Cristina Șișcanu a dezvăluit că ea și soțul ei, Mădălin Ionescu, erau convinși să devină iar părinți. Cu toate astea, au amânat totul din cauza pandemiei, iar apoi a războiului, de teamă.

„Da, eu mi-aș dori! La un moment dat, chiar eram porniți să mai facem, după aceea a venit pandemia, m-a speriat și chestia asta cu războiul. Na, toți avem niște frici, niște temeri”, a mărturisit Cristina Șișcanu, pentru Click.ro.

Cum se înțelege cu cei doi copii ai soțului ei

Cristina Șișcanu din nou mamă. Cristina Șișcanu se înțelege bine cu cei doi copii ai lui Mădălin Ionescu. Vedeta a mărturisit că Ștefania are deja 25 de ani, s-a mutat singură și se bucură de un job foarte bun. Deși nu mai locuiește cu ei, aceasta are un apartament aproape părinți. Cu atât mai mult, tânăra a obținut o poziție de director într-o firmă ce se ocupă cu comercializarea parfumurilor.

„Așa e! E cam fiecare cu treburile lui. Ștefania este mare, deja este adult în toată firea, are 25 de ani. S-a mutat singură, nu mai stă cu noi. Are însă un apartament aproape de noi. Are și un job foarte bun. A ajuns să dețină o poziție de director într-o firmă care se ocupă de comercializarea parfumurilor. E într-o zonă foarte frumoasă, care-i place foarte mult. Filip a făcut și el 18 ani, este și el adult acum. Ce să mai?! Noi avem copii de toate vârstele! Petra are cinci ani…”, a adăugat ea.

Vedeta nu a uitat să vorbească și despre Filip care, de asemenea, a devenit major. Cristina Șișcanu se bucură că are copii de vârste diferite și nu exclude posibilitatea de a deveni mamă din nou.

Publicat: 26 mai 2022, 12:22 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă