Cristina Joia, primele imagini după atacul din noiembrie. Cum arată acum designerul „Visuri la cheie”?

Publicat: 18 Feb. 2021, 14:57 News
Cristina Joia, primele imagini după atacul din noiembrie. Cum arată acum designerul „Visuri la cheie”?

Cristina Joia, designerul emisiunii „Visuri la Cheie”, a apărut pentru prima dată la TV după atacul din noiembrie anul trecut.

Bruneta a fost prezentă în emisiunea „La Măruță” unde a acceptat să-și dea jos masca și să lase la vederea cicatricea, semn al celor 2 operații prin care a trecut până acum.

„Îmi amintesc că am mers la un moment dat la restaurant și mi-a fost teamă și rușine să-mi dau masca jos. Erau oameni care mâncau acolo și m-am gândit că nu ar fi comod pentru ei să mă vadă așa!”, i-a povestit Cristina Joia, marți, lui Cătălin Măruță. „Trebuie, însă, să mă obișnuiesc cu ea, să învățăm să trăim împreună.”, a povestit vedeta Pro TV.

Cristina Joia, designerul „Visuri la cheie”: „Este o situație care presupune un consum imens de timp și energie!”

Viața Cristinei Joia s-a schimbat total după ce în noiembrie anul trecut a fost atacată de o femeie în supermarket. Incidentul a fost declanșat de un schimb de replici. Atacatoarea a spus că s-a enervat în momentul în care Cristina Joia i-a spus că a parcat neregulamentar. Felul în care a ales să acționeze a trimis-o pe vedeta „Visuri la cheie” direct pe masa de operație. „Au fost două operații grele, cu recuperare lungă, purtat de mască, frig, dureri!”, a declarat aceasta.

Cristina Joia a dat-o în judecată pe atacatoarea din supermarket

Asemenea fapte nu trebuie să rămână nepedepsite, iar acesta este motivul pentru care Joia este decisă să meargă până la capăt în procesul pe care i l-a intentat atacatoarei din supermarket. Ieri a avut loc prima înfățișare, însă acesta este doar începutul drumului.

„Este un drum foarte lung, trebuie să mă înmarmez cu răbdare, dar este important să merg până la capăt. Da, este o situație care presupune un consum imens de timp și energie, însă din povestea asta oamenii trebuie să înțeleagă că nu trebuie să abandonezi. Acesta trebuie să fie mesajul, tocmai pentru ca pe viitor să nu mai existe și alte victime, în situații similare!”, a mai explicat Joia.

Cristina Joia: „Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva!”

„Mi-am mai revenit din șoc, aștept ca medicii să-mi spună când voi fi externată. Cum se va vindeca această rană… rămâne de văzut după ce-mi voi da jos bandajele. Este un proces de durată și destul de dureros. Deocamdată nu m-am gândit ce o să fac cu filmările care sunt în plină desfășurare. Aștept să văd care sunt recomandările medicilor, intenționez să o iau pas cu pas. Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva”, declara Cristina Joia după prima operație, citată de Libertatea.ro.

Publicat: 18 Feb. 2021, 14:57 News
Pe aceeași temă